Perfect! Meer woorden zijn er niet nodig.

Top ervaring!

Snelle levering, mooie producten

Heb even moeten zoeken, maar vond uiteindelijk de tas die ik zocht! Hij had n pasr centimeter breder mogen zijn, maar die kon ik nietvinden binnen mijn budget, Dus doe ik het hier maar mee en dat is prima!

Goede kwaliteit

Mooie, kwalitatief goede auto handschoenen. Inclusief gebruiksaanwijzing hoe ze te onderhouden. De levering kwam 1 dag later als verwacht. Verder top!

Goed product!

Snelle levering en een goed product!

Superkwaliteit en prima service

Ik kende deze winkel al want heb er mijn vorige tas ook gekocht zo’n 6,5 jaar geleden. Die was nu aan vervanging toe en ik zocht weer zo’n geweldige, mooie, handige tas voor dagelijks gebruik. Deze keer online besteld. En weer is de kwaliteit geweldig en de tas precies zoals ik gehoopt had. Ik denk dat ik hier weer heel lang plezier van ga hebben!

Goede kwaliteit

Fijne tas, snel geleverd

Ruime keuze aan healthy back bags in mooie kleuren en verschillende maten.

Helaas was het bestelde niet helemaal wat ik bedoelde, Maar de afhandeling nadat het door mij is teruggestuurd, was uitstekend.

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Eerste keer iets besteld en dat ging prima. Toch altijd even afwachten, maar 100% tevreden

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Naar verwachting

Snelle verzending

Goede ervaring

Communicatie is bij andere winkels beter

Het telefoontasje is ontvangen, maar geen mail ontvangen van een bevestiging en dat het product verstuurd is. Persoonlijk vindt ik het heel prettig als ik een bericht krijg dat de bestelling goed is ontvangen. Verder is het cadeautje prima en oma is heel tevreden Groet Jan Willem

Overzichtelijke site, snelle levering en concurrerende prijzen.

Snel gevonden wat ik zocht, snelle levering en de status van de bestelling is ook hier goed te volgen. Zeer tevreden!

goede service en producten.

goede service en producten.

Vlotte levering, oorbel helaas meteen afgebroken

Vlotte levering Helaas oorbel meteen stuk gegaan Mooie tas

Verkeerde levering maar snel opgelost

Verkeerd rugzakje ontvangen, maar optijd (voor 5-12) opgelost! Snelle communicatie.

Mooie tas, snelle levering

Mijn bestelling werd snel en binnen de voorziene termijn geleverd. De zending was zeer goed en veilig verpakt. Ik ben uiterst tevreden van deze webshop.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Productie is keurig op tijd geleverd en is kwalitatief goed

Snelle verzending. Netjes in een brievenbusdoosje verzonden. Naar gevraagd te hebben of het als kadootje ingepakt kon worden wad dit echter ook mogelijk. Helemaal super

Supersnel bezorgd van mooie kwaliteit handschoenen

Bestellen was zo gemakkelijk en volgende werkdag al binnen.

Snelle levering!

Snelle levering!

Snelle levering. Goed product!

Snelle levering. Goed product!