Kleur en maat precies zoals ik wilde..
Snel bezorgd en prima kwaliteit
Goede prijs en snel verzonden, heel blij!
Snelle , nette levering van betaalbare kwaliteit
Duidelijke website, veel keuze en goede kwaliteit
Had de Mila handschoenen in de Bijenkorf gekocht. Daarna even op internet gezocht: 20 euro goedkoper bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Teruggebracht en bij DB besteld. En het zijn geen 2e keus handschoenen. Snel in huis, mooi verpakt. Aanrader!
Mooie armbanden en snel verstuurd/ontvangen. Erg blij mee!
Leuke dingen maar als je iets naar een ander stuurt zit het kaartje er niet bij met de tekst die je wel hebt opgegeven. Ze gaan ervan uit dat je het naar je eigen adres stuurt, beetje jammer. Daar is dus winst uit te halen zodat jullie alle sterrren verdienen die er te behalen zijn!
Keurig verpakt en verzonden
tas komt goed overeen met foto op de site. Mooie prijs/kwaliteit. Netjes verpakt en tijdig afgeleverd. Dus alles oke.
Ontzettend fijne levering, goede bestelervaring. Ontzettend blij mee!
Mooi verpakt, snelle verzending. mooie beurs, fijne kwaliteit.
Ik deed mijn bestelling via internet en kon het de volgende dag al ophalen. Top!
Snel en goed
Snelle verzorgde bezorging. Ben er blij mee!
Mooie tas voor een goede prijs
Prima service, .precies wat ik besteld heb .ziet er prachtige uit
Het is altijd heel fijn voor klanten dat de bestelling snel geleverd wordt en dit was dus ook gebeurd! Super!
Bij vraag over uitverkocht product snel contact met klantenservice, waarna advies kwam hoe het opgelost kon worden. Snelle levering van verder prima beautycase.
Ik kende het bedrijf niet. Was op zoek naar een specifieke tas en vond m hier. Besteld en keurig de volgende dag al geleverd.
-Bestelling plaatsen verliep een beetje moeizaam. -Bestelling ontvangen verliep ook moeizaam. Niet door de Boer Lederwaren, maar doordat postnl het pakket (bij niet thuis) naar een verafgelegen bedrijf op een industrieterrein heeft gebracht. -Bestelling is compleet, maar is onbeschermd in de doos verpakt (niet geseald). -Bestelling is niet naar verwachting.
Product goed en snel geleverd!
Hele mooie artikelen en snelle levering. Helemaal blij mee!
Tevreden
Zoiets als een wat duurder leren rugzakje zou ik in principe liever zien en voelen voordat ik het koop, maar Alkmaar is een uur rijden van hier. Daarom toch maar online besteld. De rugzak die ik had besteld werd bezorgd op de dag die was toegezegd (en dat is op het moment best bijzonder). De rugzak is precies wat ik dacht dat het zou zijn. Kleuren en kwaliteit kloppen met de foto en de beschrijving. Hier bestel ik graag nog eens iets online.