Snelle levering, alles in orde
Mijn tas was zorgvuldig en goed ingepakt
Leuk assortiment, gemakkelijk om te bestellen en snel ontvangen.
Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede communicatie
Goed product
Gemakkelijk besteld en heel snel geleverd.
Groot assortiment, en super snelle levering
Had snel een tas nodig, voldoet volledig aan de verwachting en de volgende werkdag geleverd, top!
Verzending snel en verzorgd.
Goede en snelle levering.
De bestelling werd snel geleverd. De verpakking echter is héél lelijk..vooral als het een kado betreft. Snap dat bij zoetwaterparels misschien ook naar het verpakkingsmateriaal gekeken wordt maar het mag voor die prijs wel een luxere uitstraling hebben!
Positieve ervaring
Had een ixxxi ketting met bedel besteld, maar helaas zat de bedel er niet bij. Ik had een mail gestuurd en kreeg al snel reactie. En werd me aangeboden om het geld terug te storten of dat de bedel alsnog verstuurd werd. Super nette service !
Goedemorgen, Ik vind jullie fijne mensen, soms een beetje recht op de bal. Vind ik niet erg ieder zijn karakter, niet? Voor de rest topwonkel en mensen. Meer hoeft dat niet te zijn x
Goede website, Snelle levering en goed product. Concurrerende prijs!
Wekken lang zochten naar deze repoter schouder tas van Enrico Benettii. Hier heb ik ze 5€ goedkoper en geen verzendkosten.
ik kan alleen maar zeggen geweldig. Leuke artikelen, goede materialen en super snelle levering, wat kun je nog meer wensen. Veel succes.
Prima producten
Snelle correcte levering
Makkelijk zoeken, filteren, bestellen en super snelle levering. Helemaal blij met de mooie lederen tas, cadeau voor mijn moeder.
Gezocht en gevonden... bij De Boer. Waarvoor dank! Snelle levering bovenop.
Hele snelle levering en goede kwaliteit
heel mooie en goed
Gevonden via Google, goede prijs/kwaliteit, en lekker snel in huis