Pluspunten
Snelle levering, heel zorgvuldig ingepakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling. Erg fijn Netjes verpakt.
Pluspunten
vlotte en probleemloze levering
Pluspunten
Snelle verzending.
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen. Wissel aankoop was geen enkel probleem
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Mooie tas, vlot geleverd, goede prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, alles keurig verpakt!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Duidelijk, snel en correct
Pluspunten
Snelle levering en mooie tas
VerbeterpuntenSneller een bevestiging sturen.
Pluspunten
Mooi assortiment, snelle levering. Achteraf betalen.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Niks op aan te merken
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
2e keer ging de bestelling wel goed, maar nog geen oplossing voor het misgaan van de 1e zending ;(
VerbeterpuntenMijn bestelling nooit ontvangen. Er werd door de verkoper een foutief adres doorgegeven. Pakket ligt bij post.nl De Boer Ledewaren onderneemt tot nu toe geen actie en ik heb ook mijn geld nog niet retour. ;( De Boer Lederwaren is klant bij post.nl en kunnen het gemakkelijk oplossen met één telefoontje. Vlak nadat ik bovenstaande tip had gepost, kreeg ik een mail van De Boer Lederwaren, dat ze ermee aan de slag gingen. Sindsdien geen bericht meer ontvangen. Na controle van mijn bankafschriften zag ik dat het aankoopbedrag is terug gestort. Jammer dat ik daar niet even een berichtje van heb ontvangen. Maar alles is nu dus opgelost.
Goedemiddag, Wat vervelend dat u het zo heeft ervaren. Ik heb u gisteren al een mail gestuurd met een ontvangersveklaring, zou u die willen ondertekenen? Die zouden wij terug kunnen naar PostNL. Hoop snel van u te horen. Met vriendelijke groet, De Boer Lederwaren en Bijoux
Pluspunten
De afwikkeling van de bestelling is prima. Je krijgt bericht dat de bestelling in behandeling is en ook dat de bestelling is verzonden.
VerbeterpuntenSorry op dit moment heb ik geen verbeterpunten. Het liep allemaal heel soepel.
Pluspunten
Veel keus, toegankelijke website, snelle levering, goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering, goed product, goede prijs
Pluspunten
Een supersnelle levering! Tas netjes verpakt! Zeer tevreden
Verbeterpunten/
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd
Pluspunten
snelle service