Pluspunten
Ik had een vraag en daar kreeg ik meteen een duidelijk antwoord op. Verder werd de tas snel geleverd.
Pluspunten
probleem goed opgelost. Snelle levering.
VerbeterpuntenCorrecte omschrijving product plaatsen op website.
Pluspunten
Fijne communicatie, goeie service.
Pluspunten
Goede producten en snelle levering
Pluspunten
snelle levering goede service
Pluspunten
Eenvoudige site en snelle levering
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Ik heb recent voor de eerste keer bij dit bedrijf gekocht. Erg tevreden over de snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
snelle levering goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
Snelle levering, ruim assortiment
Pluspunten
Snelle verzending, defect product ontvangen, is direct vervangen zonder problemen. Hartelijk dank voor de goede en vriendelijke service!
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit goed.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Art. komen netjes verpakt aan met de nodige informatie.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntenbetalen voor retouren, geen retour stickers oid. geld nog steeds niet terug ontvangen.
Goedemiddag, Wat vreemd dat u uw geld nog niet terug heeft van uw retour. Wij verwerken een retour altijd dezelfde dag als de retour binnenkomt. Heeft u een track en trace van uw retourzending? Ik hoor het graag van u. Met vriendelijke groet, De Boer Lederwaren en Bijoux
Pluspunten
Ruime keuze. Correcte en snelle levering.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Goede omschrijving van het product, daardoor voldoet het product aan de verwachtingen.
Pluspunten
Prachtige tas ontvangen, keurig en ook compact ingepakt, snelle levering. Ik kom zeker nog eens terug op de site!
Pluspunten
Snelle levering en goed produkt .
Pluspunten
Mooie tassen etc voor iedere portemonnee.
VerbeterpuntenNiet te vaak leuke tassen etc op facebook laten zien. Is niet goed voor mijn portemonnee. Grapje.
Pluspunten
Snelheid, vriendelijkheid, kortom goed bedrijf om via internet te bestellen !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De bestelling verliep vlot, levering correct, en de tas die ik kocht kwam netjes verpakt en in perfecte staat, aan! Ik ben er dolblij mee.