Pluspunten
Alles perfect. Levering/ kwaliteit
Pluspunten
Duidelijke website, goede communicatie, makkelijk bestelproces, nette en snelle levering.
VerbeterpuntenHou dit klantniveau vast en verbeter altijd waar mogelijk.
Pluspunten
Prima qua bestelling gegaan! Afgeleverd op een ander adres vanwege verrassing/cadeautje en dat is super gegaan!
Verbeterpunten/
Pluspunten
8 punten
VerbeterpuntenIk zou het niet weten het was goed
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie via de mail.
Pluspunten
Geweldige kwaliteit/prijs , perfect verpakt , alleen levering van PostNL was niet op tijd . Gingen tussen 10u en 14u leveren maar het was 17.30u
Pluspunten
Lekker snel en precies zoals beloofd
Pluspunten
De ene dag besteld en de andere dag binnen, met zorg ingepakt.
Pluspunten
Het product was erg goed verpakt en is op de aangegeven dag Bij mij door de brievenbus gevallen ! Ben ook juist geïnformeerd over de levering !
VerbeterpuntenVan mij uit hoeft er verder niets te verbeteren !!
Pluspunten
Betrouwbaar en snel.
Pluspunten
PRIMA EN SNELLE LEVERING
Pluspunten
Goede levering Volgens afspraak
Pluspunten
Snelle correcte levering.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenProducten eerlijk beschrijven. De zgn zeer warme wanten zijn niet zeer warm... Prijs in vergelijking met product is niet reëel.
Pluspunten
Vriendelijke verkoopster aan de telefoon die zelfs product in winkel gaat bekijken voor het beantwoorden van mijn vraag over productinformatie. Daarnaast een snelle levering.
VerbeterpuntenGeen, voor mij n.v.t.
Pluspunten
super snelle levering en netjes verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het artikel hebben we 's avonds besteld en de andere dag kregen we, zoals aangekondigd op de website, een mailtje dat de tas de andere dag bezorgd zou worden. Perfect! De artikel omschrijving op de website klopte helemaal met het product. Kan je dus van op aan.