Pluspunten
Snelle reactie als het product niet op vooraad is
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede beschrijving van de tas, mooie prijs en tas is helemaal goedgekeurd!
Pluspunten
Zeer snelle en goede service. Product leuk verpakt en komt persoonlijk over. Na retour sturen verloopt zeer soepel.
VerbeterpuntenGeen.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit prijs verhouding
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Verbeterpuntenhet inpakken en versturen van je product kan beter
Pluspunten
mooie producten
Pluspunten
Mooie tas, mooie voering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lekker snel geleverd en de portemonnee deed aan onze verwachtingen, terwijl er hier in tiel wordt gezegd dat deze niet meer gemaakt worden.
VerbeterpuntenValt niet te verbeteren volgens mij
Pluspunten
Werkelijk een hele snelle afhandeling van de bestelling!
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering,aantrekkelijke prijzen. Mogelijkheid om achteraf te betalen!
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering en een mooi prijsje
VerbeterpuntenTiptop
Pluspunten
Goede kwaliteit vlug geleverd
Pluspunten
snelle verzending(alleen postnl was te laat met bezorgen) goede kwaliteit, goede prijs
Pluspunten
Het product is precies zoals verwacht van de foto’s En ondanks cyber monday de volgende dag al in huis .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette website, grootte voorraad, concurerende prijzen en snelle en correcte levering. Betrouwbaar en degelijke firma !
Pluspunten
Snelle levering. Goede maatvoering op site. Helaas past de kleur niet zo goed bij mijn jas, dus moest ik ze retourneren. Nog een mail hierover aan ze gezonden en het was totaal geen probleem om ze te retourneren, zonder te betalen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima service. Ik heb online iets besteld en werd goed op de hoogte gehouden van de verwerking en de levering. Binnen twee werkdagen had ik het binnen.
Pluspunten
Goede communicatie Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering Mooie.spelden
Pluspunten
Super snelle reactie op vragen via de mail, op zondag een vraag gesteld en even later al reactie en dat op zondag, echt geweldig! Toevallig op zondag de bestelling gedaan en dezelfde dag hebben ze de verzending klaargemaakt, echt super!!!!!
VerbeterpuntenGa zo door!