Pluspunten
snelle bezorging, keurig verpakt.
Pluspunten
Op de produckten die ik ontvangen heb zijn geen posiieve punten haalbaar.
VerbeterpuntenDe tas zou echt leren accenten en handvatten hebben maar deze beter bekeken te hebben bestaan ze uit nepleer c.q. plastic.
Pluspunten
Snelle service en producten zoals verwacht. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Overzichtelijke site Ruime keus
VerbeterpuntenTasje voor mijn smartphone is heel mooi. De maat leek goed, maar door de ritsinzet kon mijn telefoon er niet in.
Pluspunten
Pluspunten
Goede afspraken wat levering betreft.
VerbeterpuntenDe maten van de heuptasjes is niet echt duidelijk. Niet de buitenmaten aangeven maar de binnenmaten. Er wordt vermeld bij het heuptasje dat er een vakje voor een mobieltje aanwezig is. De mobieltjes waren vroeger kleiner deze passen wel maar de huidige mobieltjes zijn groter en passen niet. Zo ook mijn mobieltje past niet in het vakje van mijn nieuwe heuptas. Jammer ik heb nu een vakje wat ik niet kan gebruiken. De volgende vraag zie of ik uw bedrijf aanbeveel, voor betrouwbaarheid en levering wel maar paspop voor de maten die aangegeven worden.
Pluspunten
Snelle levering van een tas die precies is zoals verwacht.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, niets op aan te merken.
Pluspunten
Mooi en goed
VerbeterpuntenIk zou het niet weten ik vondt alles goed
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en goede levering! Mooi assortiment!
Pluspunten
Goede prijsverhouding, Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering!!!
VerbeterpuntenNiet tijdens de bestelling de verzend envoor retour, retourkosten in rekening brengen!!!!
Pluspunten
Very fast delivery
Pluspunten
Snelle levering, leuke en diverse artikelen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie i.v.m. levering. Zelfs als er een nabestelling is wordt dit aan de klant vermeld. Hierdoor kan er rekening gehouden worden dat de levering één dag later is. Goede producten voor een lage prijs.
Pluspunten
Ze zeggen wat ze doen en doen dan wat ze hebben gezegd. Helder, duidelijk en snel. Artikel was meer dan prima verpakt.
Pluspunten
Snelle levering. Leuke assortiment voor een redelijke prijs. Contact gehad met klantenservice en heel vriendelijk te woord gestaan.