Pluspunten
Snelle en goede service. Duidelijke communicatie over wanneer je de artikelen kunt verwachten.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
Snel geleverd, zoals aangegeven Goede kwaliteit Product lijkt zoals op de foto Netjes verpakt
Pluspunten
Bestelling snel en netjes geleverd. Duidelijke correspondentie.
Pluspunten
Duidelijke site Goed mailverkeer
Verbeterpunten/
Pluspunten
Mooie tas! Vriendelijke mensen van de klantenservice, helemaal blij!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Pluspunten
Alles netjes en prima
Pluspunten
Producten duidelijk omschreven en zichtbaar op de website.
Pluspunten
VerbeterpuntenVieze verpakking waarin de producten zijn verstuurd. Ring was vervormd. Ik kan zelf leer bewerken dus heb er weer vorm in gekregen maar dat lijkt mij niet de bedoeling. Kreeg de ring niet om door de rare vorm
Hallo, Wat vervelend dat de verpakking vies is, zou u kunnen aangeven wat er vies is aan de verpakking? Ook vervelend dat de ring vervormd, ik las dat u het leer weer in vorm heeft gekregen. Kunnen wij nog ergens mee helpen? Ik hoor het graag, we willen graag leren van onze fouten. Met vriendelijke groet, Jitsk Boots De Boer Lederwaren en Bijoux
Pluspunten
Heel erg tevreden snelle service super kwaliteit
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle goede levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
vlotte verzending, doet wat het belooft
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle verzending duidelijke fotos
Pluspunten
ik had een verkeerd product ontvangen en per direct werd mij het goede toegezonden! echt heel klantvriendelijk
Verbeterpuntenstuur direct de eerste keer datgene wat besteld is en niet een andere afmeting.
Pluspunten
Het werd heel erg snel bezorgd. Goed materiaal Fijn bezorgd in een net pakket met retoursticker.
VerbeterpuntenWat steviger materiaal, wat niet zo snel slijt
Pluspunten
Wat geadverteerd werd klopte geheel met geleverd werd; prima. Maar het betrof ook slechts een simpele boodschappentas.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering,goede prijs
Pluspunten
Zeer goede communicatie en updates van status bestelling. Klantvriendelijkheid is echt super! Tas is precies wat ik ervan verwachtte. Van harte aanbevolen!