Mooie stevige tas bedankt
Juiste product voor een goede prijs super snel in huis!
Ik heb 2 telefoontasjes online besteld en op het bestelformulier mijn wens aangegeven. Hier werd gelijk op gereageerd en alles is naar wens verlopen. Het contact was erg goed. Ik ben een tevreden klant
De website heeft een zeer ruime keuze
Veel keuze Snelle levering Mooi product
Precies wat bij me past. Even een belletje gedaan. Ik ben met de 'winkeljuffrouw' door de webshop gelopen. En vond MIJN tas. Dank je wel!
Makkelijk bestellen goed verpakt en snel geleverd.
Keurig bedrijf dat doet wat het beloofd!
Snel en professioneel.
Snelle levering volgens afspraak
Super handig riemtasje voor een festival. En er kan veel in zonder dat het een groot tasje wordt aan je riem. Klein en compact met veel inhoud. Mooi om te zien. Blij hier….
Prima website! Veel keus, en erg leuke betaalbare tassen. Voor elk wat wils! Snel geleverd! Artikelen goed omschreven op de website. 3 tassen besteld, erg blij mee!
De bestelling ging probleemloos. Prima communicatie. Snelle levering en goed verpakt. Dank!
Bestellen ging makkelijk, keuring op tijd ontvangen en goed verpakt!
Ik wilde meerder exemplaren van hetzelfde product. Dit werd snel opgelost en binnen een week had ik alles in huis.
Twee kleine knip portomonees gekocht,keurig. Als beschreven en correct geleverd
De gekochte riemen zijn prima. Bij aankoop had ik aangegeven dat ik de riemen wel op zou halen in de winkel. Dit omdat ik toch 3x in de week in het winkelcentrum kom en de verkoper dan verzendkosten bespaart. De artikelen werden echter wel verzonden en kon ik ophalen bij een pakketautomaat. Hierdoor moest ik toch een keer extra de deur uit. Als ik dit had geweten had ik het pakket op mijn woonadres laten bezorgen. Maar nogmaals, de riemen zijn prima.
Prima service, snelle levering en goede producten.
Mooi product wordt goed op de hoogte gehouden en snelle levering
Snel geleverd, goed verpakt, site werkt goed en het tasje is super. Telf mini beursje en m’n bril passen er in !
Mooi stukje vakwerk voor prima prijs!
Prima product
Bestelling correct afgehandeld
Het product is zeer goed !!!