Bestel zo nu en dan mijn favoriete Qoss sieraden bij de Boer Lederwaren . Vertrouwde winkel met mooie spullen
Ring besteld kwam goed verpakt aan. Netjes verzorgd. Ring ook top.
Nu twee keer iets besteld bij De Boer Lederwaren. De tweede keer een aantal dingen, waaronder een rugzakje en een leren tas. Alles van erg mooie kwaliteit, keurig verpakt en snel verzonden. Naar zo'n rugzakje was ik al lang op zoek, maar had het nergens online aangetroffen. Pas doordat ik een sleuteletui zocht ontdekte ik deze zaak en hun kwalitatief hoogstaande, leuke en mooie assortiment. Dat wordt een blijvertje!
Ziet er leuk uit nog niet gebruikt
Snel geleverd en mooi product.
Na telefonisch contact prima uitleg over reservering. Vandaag gekocht en morgen in huis.
Reageert direct en is uiterst behulpzaam om een probleempje op te lossen.
De tasjes en portomonnee zijn prima het kettinkje ziet er wat goedkoop uit.
Snelle levering en mooie kwaliteit van het product.
Bestelling keurig ontvangen. Kwaliteit is super!
snel en duidelijk
mooie kleur, mooie uitstraling, veel binnenvakjes onder een rits,
Als je wat retour moet sturen is het onhandig. Het zou makkelijker zijn om er een retour biljet er gelijk bij te doen.
Goede informatie over de levering.
Snelle levering en netjes verpakt
De artikelen zijn van goede kwaliteit. Bij bestelling was er een probleempje maar klantenservice heeft dit heel klantvriendelijk aangepakt.
Goede kwaliteit en vlotte levering. Een echt aanrader.
Prima , en snel geleverd.
De levering was zeer vlot. De tas was prachtig.
Stevige boodschappentassen gekocht, van goede kwaliteit. Waren snel geleverd. Er was een tas teveel, dus opgebeld en kon die tas terug sturen. Er werd een adreslabel via email gestuurd om de tas kosteloos terug te sturen. Geweldige service...!!
Artikel niet lokaal verkrijgbaar maar binnen 2 dagen in huis en ook nog eens een stuk goedkoper@
Goed verpakt en supersnel. Gister besteld, vandaag ontvangen. Volgende keer weer bij jullie!