Doen wat ze beloven
Heel gemakkelijk te bestellen en te betalen en zeer snelle levering. Prachtige reiskoffer van Pip met mooie korting
precies wat ik zocht, helemaal perfect, goede kwaliteit en snel geleverd .
Pakketje werd snel geleverd, in brievenbuspakketje. Top! Mooie handschoenen, erg blij mee.
Mooie handschoenen
Goeie service en snelle levering
Super snelle levering
Met zorg verstuurd
snelle levering. Product komt zeer goed overeen met foto.
Het was een makkie te bestellen te betalen en het vervolgens geleverd ze krijgen
Goede ervaringen
Snelle verzending, uitstekende service en een mooi product!
Ik koop steeds dezelfde riem omdat ik deze zeer mooi vind, maar telkens gaat de gesp stuk. Bij de vorige zelfs binnen het half jaar.
2 tassen gekocht netjes verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden.
Sieraad was kapot toen het kwam , kreeg binnen 3 dagen nieuwe op de mat . Goede service.
Service is goed! 2 haarklemmen met bloem besteld, maar 1 ontvangen waarvan de klem kapot was. Gebeld en ze stuurden direct mijn goede bestelling opnieuw.
De website werkt goed en de beschrijving was duidelijk en juist. Verzenden ging heel snel. Ik zou er zeker nog een keer bestellen.
Mooie ruime tas van 75 liter Heb hem gekocht voor mijn aankomende revalidatie. Ik zocht een ruime tas waar mijn ochtend jas en vest ook nog bij kon, dat gaat bij deze tas wel lukken.
sjaaltje goed van formaat alleen de kleur klopt niet het is geen wit met zwart maar ecru met zwart wel leuk patroon daarom maar gehouden
Snelle levering en goede producten
BEN ERG BLIJ MET DE AFLEVERING VAN MIJN BESTELLING. KEURIG OP TIJD, NETJES VERPAKT.