Snelle levering, maar het pakketje was zwaar beschadigd. DHL gaat hier niet echt voorzichtig mee om. Jammer uiteraard, je geeft het cadeautje toch liever met het originele doosje er om heen. Gelukkig was de armband niet beschadigd.
Goede kwaliteit
Mooie leren tas goede kwaliteit en snelle levering,ben er blij mee.
Snelle levering en ziet er perfect uit
Snel te bestellen en ook snel geleverd.
Uitgebreid assortiment. Juiste informatie. Snelle verzending.
De levering was precies zoal op de website was aangegeven en dat in deze drukke tijden. Ook de handschoenen zijn erg mooi en warm zoals omschreven. Echt heel goed!
Via 'bol' leuke tas gekocht. Volgende dag geleverd en betaald via 'bol'. Goed geregeld. Helemaal tevreden.
Heel goed geregeld, en ik ben tevreden met tas en beurs
Geveldig
Mooie tas, vlotte verzending.
Zeer tevreden. Duidelijke website, snelle verzending, goed te volgen en keurig verpakt. Heel blij met mijn aankoop van Ixxxi ringen.
Ik ben heel erg tevreden over de snelle service van de Boer Lederwaren.
Flexibel, snel
Snel geleverd en 2 prachtige sjaals, dus erg tevreden.
Handige tas van een goede formaat, vele vakjes waar je de nodige essentials in kwijt kunt.
Toppers
Ziet er goed uit.
Kan het zelf niet beoordelen omdat het een kerstcadeau betreft.
Precies wat ik bedoelde. Klein maar fijn!
medaillon besteld voor mijn dochter. Het werd snel bezorgd en product hetzelfde als op de foto.
Black Friday korting in combinatie met een leuke tas, de code werkte niet, tas besteld en als opmerking toegevoegd. Op maandag werd de gemiste korting direct overgemaakt en de tas verstuurd. Dat is service uit de jaren ‘70 Ik heb mijn huis leverancier gevonden
Prima website. Makkelijk bestellen en snelle levering
Eerste keer besteld en alles naar wens verlopen