Vlotte levering, juiste product-omschrijving.
Snel bezorgd
Perfect verstuurd. Mooi verpakt !
Mooie producten en een duidelijke website. Ik kom zeker weer een keer terug!
Ik zocht een armband van IXXXI voorin schoondochter. Nergens meer te koop, gelukkig nog wel bij De Boer lederwaren. Online besteld, kon achteraf betalen en zelfde dag is het naar mij verstuurd. Het kartonnen doosje waar het in zat vond ik er wat goedkoop uitzien en was helemaal plat en gekreukt door de post. Ik heb dus zelf een ander doosje gekocht om het mooi in te doen
2 Sleuteletuis besteld, 1x bruin en 1x zwart. Snel geleverd. Degelijk leren etuis. Aan te bevelen.
Bovenstaande zegt genoeg.
Grote collectie, lage prijzen en prima service
Goede ervaring
Hele mooie spullen van goede kwaliteit en een hele snelle en goede service. Bij levering mistte 1 riem bij de tas en die werd de dag erna al nageleverd.
De volgende dag was de tas er al en goed ingepakt. Geweldige service en ook een bon voor een volgende bestelling met korting ! Telt voor alle tassen die ik er kocht !
Een mooie winkel met volop keuze. En vriendelijk personeel.
Snelle goede service en levering!
Snelle levering van de tas die ik besteld had. Tas is van goede kwaliteit leer met veel rits vakken. Erg makkelijk dus.
Kwalitatief zeer goed, zo op het eerste oog. Stevig leer, zit goed in elkaar.
Ik ben heel erg tevreden over deze webshop. Niet alleen had ik mijn bestelling al de volgende dag, de klantenservice was ook goed bereikbaar en vriendelijk!
Goede kwaliteit en goede service!
Snelle levering en mailtjes over stand van bestelling
Snel gevonden en bezorgd. Tas van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestelling via checkout BOL ging als vertrouwd. Top!
Erg blij met deze tas. Hij oogt bijzonder mooi. Klein maar met meer dan voldoende inhoud en genoeg vakjes. Ik was een beetje teleurgesteld over de kleur. Het is echt niet olijfgroen, maar donkerbruin. Maar hij blijft mooi.
Snelle verzending Netjes ingepakt
Had aangegeven om het voor een bepaalde te willen ontvangen omdat het een kado was. Binnen 2 dagen ontvangen en heel leuk ingepakt.Super service