Hele goede ervaringen
Ik had een Healthy Back Bag besteld, maar ontving een exemplaar dat te groot was voor mij. Ik had de maat niet duidelijk aangegeven. De kleur was goed. De tas heb ik teruggestuurd en onmiddellijk heb ik een kleiner exemplaar ontvangen waar ik erg blij mee ben. Het was een tegenvaller dat ik de retourzending moest betalen, digitaal € 6.75. Voor iemand die niet vertrouwd is met digitale betalingen zou dit een probleem zijn en een hinderpaal om iets bij jullie te bestellen.
Leuke tas met veel ruimte en een fijne lange verstelbare schouderband. Zeer goede maat voor iemand die zelf ook lang is. Meeste banden zijn voor mij te kort om een tas 'crossbody' te dragen, maar deze is perfect. Snel geleverd en keurig verpakt. Ik ben tevreden!
Snelle levering , en mooie riem .
Tevreden
Bestelproces verliep goed, mooie artikelen en snelle bezorging. Mail beantwoording verliep ook snel en vriendelijk. Ik geef een zeer goed (10) als ik geen retourkosten meer hoef te betalen en als de kleuren van de artikelen op de website beter kloppen. In het echt zijn ze donkerder dan op de website. Zal zeker nog eens winkelen bij De Boer Lederwaren.
Maandagmiddag besteld en dinsdagochtend in huis. Super! En blij met mijn aankoop
Snelle levering Artikel zoals op de site Top
De levering was snel en de tas is prima
Eerste, maar door deze ervaring, zeker niet de laatste keer dat ik er iets heb besteld.
Blij met het mooie en leuke telefoontasje! Prima service! Dank
Artikelen die besteld zijn precies de goede. Snelle levevering
dingen met niet de maat die word aangegeven geen de boer meer voor mij
Betaling ging erg gemakkelijk, product werd snel verzonden. Goede kwaliteit.
Snel en netjes opgestuurd. Product zoals omschreven
Mooi product snel geleverd.
Makkelijk gevonden en alles netjes ingepakt. En snel geleverd.
n.v.t.
Ik zocht een mooie smartwatch, die ook als "normaal" horloge eruit zag. Via internet bij jullie gekomen. Mooie aanbieding,dus keuze snel gemaakt.
Gemakkelijke site. Overzichtelijk. Zeer snelle en nette levering.
overzicht in de site waardoor snelle bestelling
Snelle levering. Kwalitatief goed en redelijke prijs.