Besser kann es nicht laufen, da macht einkaufen im Internet Spaß
Heb al meerdere malen tasjes besteld ook zoal afgelopen donderdag. Het us nu zaterdag en vandaag al weer afgeleverd.
Prima probleem op gelost , Ik ben van plan klant te blijven in de toekomst.
Ik wist wat ik wilde en de bestelling ging vlot.
Tevreden
Meerdere keren besteld, en heel tevreden, cadeau voor mijn dochter. Zij moet hem nog krijgen maar ik denk dat ze hem mooi vindt
Vandaag besteld en de volgende dag was die geleverd Blij
winkels.... En dan is er.... de Boer lederwaren, heeeel veel keuze, voor een heel breed publiek een tas super lieve dames, heel veel kennis, en heerlijk om te struinen in de winkel, das wel op eigen risico, want oij jojoj, wat hebben ze veel hebben ! kortom, een hele fijne winkel, ohja, telefoontasje, mijn telefoon past in het achterste vak ipv het voorste, mijn A53, is 6.5 inch... de riem is geweldig fijn, en ik kan straks wisselen van band... ( de volgende verzameling zie ik al aankomen) Kortom, Toppers
Mooie website met veel keuze tegen nette prijzen.
Supersnelle levering en mooi product. Zal dit tasje veel gebruiken, speciaal gekocht bij de vele spijkerbroeken die ik draag.
De tas die ik hier had besteld zag er precies zo uit als op de foto. Helaas werd deze bezorgd in plastic en niet in een doosje. Aan de verpakking was dus weinig zorg besteed, waardoor het product gemakkelijk had kunnen beschadigen. Daarbij hoeft zoveel plastic niet voor mij. De levering duurde drie dagen.
Snelle verzending en veel keuze
Duidelijke letters.
Mooie stevige tas bedankt
Juiste product voor een goede prijs super snel in huis!
Ik heb 2 telefoontasjes online besteld en op het bestelformulier mijn wens aangegeven. Hier werd gelijk op gereageerd en alles is naar wens verlopen. Het contact was erg goed. Ik ben een tevreden klant
De website heeft een zeer ruime keuze
Veel keuze Snelle levering Mooi product
Precies wat bij me past. Even een belletje gedaan. Ik ben met de 'winkeljuffrouw' door de webshop gelopen. En vond MIJN tas. Dank je wel!
Makkelijk bestellen goed verpakt en snel geleverd.
Keurig bedrijf dat doet wat het beloofd!
Snel en professioneel.