Fijn bedrijf met goede kwaliteits spullen.

Snelle levering, mooie materialen en na terugsturen product ook snel weer terugbetaling. ( een te grote maat besteld) is geen probleem. Heel blij met de oorbellen en een vest clip.

Snelle levering en goede kwaliteit

alles goed geregeld

Mooie artikelen en leuke prijs goede kwaliteit netjes op tijd geleverd goed verpakt

grandioos

bestel een tas met veel vakken, de boer bezorgd het al de volgende dag.

Snelle levering en mooie handschoenen voor een goede prijs.

mooi tasje! prima levering

Mooi telefoontasje! Ik had deze al eerder besteld, bevalt heel goed. Nu nog eentje in een andere kleur, als cadeautje voor een collega die de mijne zo mooi vond :-) Betaalbaar.

Heel goed snelle levering!

Betrouwbaar

Snelle levering, netjes verpakt

De mooie leren artikelen waren goed ingepakt en snel verzonden.

Bij problemen reageren ze gelijk en lossen het op

Heb ik niet, artikel is ondanks onze aanwezigheid niet geleverd. Ik kan het vanmiddag afhalen

Helaas, ik ga er voortaan op letten wie met Postnl verzend, die geven vaker problemen.

Prima product

Het tasje was zoals ik had verwacht. En het was een snelle levering.

Snelle levering van een goed en mooi product.

Een duidelijke website, een scherpe prijs, een goede bestelprocedure en een snelle levering, maken van mij een tevreden klant.

Denken mee, nette prijs en snel verstuurd

Mijn vvv bon pakte niet dus ik werd door hen zeer netjes geholpen en op de hoogte gehouden. Ze hadden mij eenvoudig af kunnen zetten aangezien ik alle gegevens van de bon had gegeven maar dat hebben ze niet gedaan. Super netjes en dus zeker een aanrader! Toen het geregeld was heb ik 2 tassen gekocht, snel binnen en precies zoals omschreven.

Topbedrijf

Bestellen,levering en het product Super!! Wat een prachtige handschoenen Mijn vrouw erg enthousiast

Reageren snel Leveren snel Netjes verpakt

snel en probleemloos geholpen

Leuke mini Beagles Teddy schoudertasjes. Mooie afwerking. Mooi product.

Alles zoals verwacht

Makkelijk te bestellen

Van de bestelling tot de bezorging alles perfect geregeld en heel erg klantvriendelijk! Ook de website erg overzichtelijk dus het kost je totaal geen moeite om iets leuks bij de Boer te scoren!

Prima levering

Duidelijke website en de levering is prima: vlot en in een zo klein mogelijke verpakking).

Snelle levering, goed en mooiverpakt.

Geweldige service

Leuke tassen besteld, gunstige prijs Ik ben heel tevreden

Leuke site, makkelijk bestellen, snel bezorgd. Eindelijk een goed tasje waar telefoon en pas goed in passen. Ik ben er erg blij mee.

Snelle en prima aflevering !!

Binnen 2 dagen de bestelling in huis.Fijne ruime tassen, solide en stevig om te gaan winkelen.

Snelle levering, netjes verpakt