Snelle levering, mooie materialen en na terugsturen product ook snel weer terugbetaling. ( een te grote maat besteld) is geen probleem. Heel blij met de oorbellen en een vest clip.
Mooie artikelen en leuke prijs goede kwaliteit netjes op tijd geleverd goed verpakt
bestel een tas met veel vakken, de boer bezorgd het al de volgende dag.
Snelle levering en mooie handschoenen voor een goede prijs.
Mooi telefoontasje! Ik had deze al eerder besteld, bevalt heel goed. Nu nog eentje in een andere kleur, als cadeautje voor een collega die de mijne zo mooi vond :-) Betaalbaar.
Betrouwbaar
De mooie leren artikelen waren goed ingepakt en snel verzonden.
Bij problemen reageren ze gelijk en lossen het op
Helaas, ik ga er voortaan op letten wie met Postnl verzend, die geven vaker problemen.
Het tasje was zoals ik had verwacht. En het was een snelle levering.
Een duidelijke website, een scherpe prijs, een goede bestelprocedure en een snelle levering, maken van mij een tevreden klant.
Mijn vvv bon pakte niet dus ik werd door hen zeer netjes geholpen en op de hoogte gehouden. Ze hadden mij eenvoudig af kunnen zetten aangezien ik alle gegevens van de bon had gegeven maar dat hebben ze niet gedaan. Super netjes en dus zeker een aanrader! Toen het geregeld was heb ik 2 tassen gekocht, snel binnen en precies zoals omschreven.
Bestellen,levering en het product Super!! Wat een prachtige handschoenen Mijn vrouw erg enthousiast
Reageren snel Leveren snel Netjes verpakt
snel en probleemloos geholpen
Leuke mini Beagles Teddy schoudertasjes. Mooie afwerking. Mooi product.
Makkelijk te bestellen
Van de bestelling tot de bezorging alles perfect geregeld en heel erg klantvriendelijk! Ook de website erg overzichtelijk dus het kost je totaal geen moeite om iets leuks bij de Boer te scoren!
Duidelijke website en de levering is prima: vlot en in een zo klein mogelijke verpakking).
Snelle levering, goed en mooiverpakt.
Leuke tassen besteld, gunstige prijs Ik ben heel tevreden
Leuke site, makkelijk bestellen, snel bezorgd. Eindelijk een goed tasje waar telefoon en pas goed in passen. Ik ben er erg blij mee.
Binnen 2 dagen de bestelling in huis.Fijne ruime tassen, solide en stevig om te gaan winkelen.
Snelle levering, netjes verpakt