Binnen 2 dagen de bestelling in huis.Fijne ruime tassen, solide en stevig om te gaan winkelen.
Snelle levering, netjes verpakt
Snelle service, goede prijs
Product had ik snel ontvangen alleen het was een totaal andere tas dan ik had besteld. Ik heb een rugtas cognac kleur ontvangen terwijl ik een zwarte schoudertas had besteld. Ik zie ook dat ik de bestelling correct had want De Boer Lederwaren stuurde me een plaatje van de zwarte schoudertas met naam en code. Dat klopt in ieder geval... toch ga ik de rugtas niet terugsturen want het is een mooie rugtas en ik had er eentje nodig voor mijn laptop, daar ben ik eerlijk in. Wel jammer dat ik de zwarte schoudertas niet had ontvangen omdat ik het voor mijn moeder´s verjaardag had besteld. Ze heeft een ander cadeau gekregen dus hou ik de rugtas. Maar goed kan gebeuren, fouten maken is menselijk.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Producten snel ontvangen, keurig verpakt. De informatie op de website zou wat uitgebreider mogen. Ze hebben een leuk aanbod. De parelmoer mouwophouder die ik had besteld, is veel te groot, in ieder geval groter dan de beloofde 20 cm.
Super snel en keurig bezorgd.
Enorm blij met de tas hij is lekker ruim en er past veel in ook fijn voor de baby spullen en dergelijke. Hij is lekker zacht en je kan hem matchen met elke outfit en de lange hengsels zijn ideaal aan de kinderwagen
Bestelling snel,leuk tasje en handig
Makkelijk te bestellen met snelle levering
perfect gegaan
Bestelling gedaan, en snel geleverd gekregen
Vlotte afhandeling. Snel bezorgd. Goed verpakt. Mooi product dat precies overeen kwam met de omschrijving.
Duidelijke site, product werd snel geleverd. Geen poespas, prima service
De portemonnee die geleverd is zat geen rits in. Is wel zo besteld.
Goede verpakking, snelle verzending. Artikel precies zoals in de omschrijving.
Helaas viel de riem in werkelijkheid heel erg tegen. Zodoende retour gestuurd.
Mooie duidelijke website. Leuk die kortingsbon na mijn eerste bestelling. Kon ik nog leuk wat dingetjes bestellen voor onder de kerstboom, hetgeen ik toch al van plan was.
Goede artikelen, op tijd, eigenlijk gewoon zoals je het wilt hebben.
Snelle levering,en tas is prima.Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Perfect zoals beschreven mijn 2e zelfde tas in deze reeks met de 1e 5 jaar gedaan nu alleen voor een andere kleur gekozen. Levering snel en netjes verpakt perfect.
Zodra je een bestelling plaatst krijg je direct een bevestiging en houden zij je op de hoogte wanneer je de bestelling kunt verwachten. Mijn ervaring was erg goed. En, de levering was al 1 dag na mijn bestelling.
Het betreffende artikel is snel bezorgd en is precies zoals beschreven