Efficiente service

Goede service. Aanrader!

Keurig, vlot, probleemloos.

Knirps paraplu online besteld; vlot geregeld en ontvangen.

Waterdichte rugtas

De rugtas is precies goed,mooier nog dan op een plaatje, kleur, grote, bezorging ook top, vrijdag,s beetje laat op de dag besteld, zaterdag al binnen.top

Goed service

De tas die ik wilde was uitverkocht, Ik had een mailtje gestuurd of ze de tas nog binnen kregen. Na een uurtje al reactie terug. De tas zou een week later weer binnen komen. Ik hield de site in de gaten, maar kreeg netjes een mail toen hij weer leverbaar was. Echt een top service!

Goede 1e ervaring

Voor het eerst besteld. Produkten naar wens en snel geleverd! Kom hier zeker terug!

blij met telefoontasje, betaalbaar en snel bezorgd

Mooie website met veel keuze. Had snel gevonden wat ik zocht. Ben blij met het tasje en de vlotte levering

Een snelle levering!

De geleverde tas is helemaal naar mijn zin.

prima geregeld

bestelde product is snel en correct geleverd en voldeed aan de verwachting u kan zich dan met volle overtuiging een speciaalzaak noemen.

Mooi product snelle levering

Snel en correct geleverd

Uitstekend!

Snelle verzending, mooie producten, niks op aan te merken!

Precies wat ik verwachtte

Zeer professionele service en beloofde kwaliteit

Zeer professioneel

Duidelijke website vlotte afhandeling

Bestelde product geheel naar wens. Nog diezelfde dag verstuurd en volgende dag al geleverd. Ook steeds berichtgeving over het verloop van de bestelling.

Zeer snelle levering!

Ruime keus, snelle levering.

Fijne website, groot aanbod, snelle levering

Fijne website, groot en breed aanbod en snelle levering. Enige waardoor ik misschien niet zo snel meer iets zal bestellen is de retourzending. Dat is voor eigen kosten en je moet eerst van alles uitprinten voordat je het artikel kan retourneren. Van tevoren eerst goed inlezen wat het retourbeleid is.

TOP

Super service! Topper en aanrader!

Leuk tasje

Het is een leuk tasje maar was moeilijk te vinden op de site. Het is dat ik het al eerder had gezien en graag wilde hebben anders had ik het erbij gelaten.

zeer tevreden

Op de hoogte gehouden van het verzendingsproces en goed geïnformeerd

Hele mooie tas en snelle bezorging!!

Zo hoort het

Wat een geweldige service! Mijn bestelde koffer was stuk , werd direct geregeld en een nieuwe opgestuurd. Stuur je een mail dan krijg je gelijk antwoord, telefonisch goed te bereiken …, alleen maar lof.

prima service

vlotte afhandeling van bestelling, ook als iets moet worden geretourneerd

Zeer snel en keurig verzorgd

Correct en zeer snel geleverd goed product

Prima!!

Degelijke producten. Snelle levering, netjes verpakt. Helemaal tevreden!!!