Alles naar wens.

Telefonisch contact gelegd met een medewerker De Boer in Alkmaar voor advies over de maat. Vriendelijk en adequaat geholpen. Daarna op de website besteld en mijn wanten al de volgende dag netjes verpakt in huis. Aanvankelijk even wennen omdat de duimen wat strak zaten, maar nu helemaal blij ermee. Laat het maar koud worden! DANK

De bestelling was makkelijk gedaan, met achteraf betalen via Klarna. De levering was snel en duidelijke communicatie per mail.

De bestelling werd snel verzonden en super netjes

supergoed en supersnel !

Mijn bestelling was zeer snel geleverd en het product was in uitstekende staat, zeer tevreden

Zeer snelle levering en product volledig als op de website omschreven

Bijna Perfect

Alleen jammer dat je de retourzending zelf moet betalen.

Uitstekende service!

Geweldige service ik raad het aan

Super snelle levering en ook de retour was snel verwerkt geweldige kwaliteit

Snel bezorgd en mooi product

Prima verzorgd. Snel en op afgesproken tijd binnen. Prachtige reistasje! Blij mee.

Degelijke portemonnee snel ontvangen

Ik was op zoek naar een degelijke vouwbare portemonnee. Een mooie gevonden, snel en netjes verzonden. Dankjulliewel!

Slechte service

Product gekregen wat niet oké is! vervolgens gevraagd om te ruilen maar ze hebben niks op voorraad, ze verkopen het wel maar hebben niks op voorraad.en ja hoor 4 dagen overheen nog steeds niks gehoord 60 euro weg

Prima riem

Goede riemen

Snel, goede prijs, niets op aan te merken

Ziet er goed uit, levering volgende dag. Prijzen lijken zeker concurrerend met andere zaken in Nederland en Europa voor dezelfde producten.

Netjes op tijd bezorgd

Mooi dik materiaal erg prettig.

Heel goede ervaring.

Gewoon goed

Besteld en de volgende dag al binnen zodat onze leden er weer tiptop uitzagen

Besteld, bericht dat het iets langer duurde. Prima

mooie sjaal

Goede prijs kwaliteitverhouding-snelle levering

Artikel exact zoals op de foto beschreven. Mooi leder en zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle levering. Een webshop om zeker in je favorieten te zetten. Bedankt voor de goede service.

Eigenlijk heb ik geen op of aanmerkingen. Mijn bestelling is snel verzonden en keurig verpakt heb ik het ontvangen.

Mooie shawl

Hele leuke shawl met van Gogh motief. Snel en netjes bezorgd. Prijs ook top. Zat nog een leuk kaartje bij. Blij mee!

snelle levering, kwaliteit

duidelijke website, mooie producten, goede kwaliteit

Mooi product, niet helemaal werkend

Ik heb mijn bestelling erg snel binnen gekregen, maar helaas is het sluitinkje van 1 van de oorbellen niet goed.

Snel geleverd en goed contact! Zo zou weer bestellen!

Vriendelijk, duidelijk, overzichtelijk

Zie boven