Telefonisch contact gelegd met een medewerker De Boer in Alkmaar voor advies over de maat. Vriendelijk en adequaat geholpen. Daarna op de website besteld en mijn wanten al de volgende dag netjes verpakt in huis. Aanvankelijk even wennen omdat de duimen wat strak zaten, maar nu helemaal blij ermee. Laat het maar koud worden! DANK
De bestelling was makkelijk gedaan, met achteraf betalen via Klarna. De levering was snel en duidelijke communicatie per mail.
De bestelling werd snel verzonden en super netjes
Mijn bestelling was zeer snel geleverd en het product was in uitstekende staat, zeer tevreden
Alleen jammer dat je de retourzending zelf moet betalen.
Uitstekende service!
Super snelle levering en ook de retour was snel verwerkt geweldige kwaliteit
Prima verzorgd. Snel en op afgesproken tijd binnen. Prachtige reistasje! Blij mee.
Ik was op zoek naar een degelijke vouwbare portemonnee. Een mooie gevonden, snel en netjes verzonden. Dankjulliewel!
Product gekregen wat niet oké is! vervolgens gevraagd om te ruilen maar ze hebben niks op voorraad, ze verkopen het wel maar hebben niks op voorraad.en ja hoor 4 dagen overheen nog steeds niks gehoord 60 euro weg
Niet van alle artikelen hebben wij er meerdere op voorraad vandaar dat wij contact gezocht hebben met onze leverancier met de vraag hoe we dit het beste kunnen oplossen. Tussen kerst en oud en nieuw zijn de meeste bedrijven gesloten vandaar dat het allemaal wat langer duurt als we eigenlijk zouden willen. Excuses voor het ongemak maar het komt goed.
Goede riemen
Ziet er goed uit, levering volgende dag. Prijzen lijken zeker concurrerend met andere zaken in Nederland en Europa voor dezelfde producten.
Mooi dik materiaal erg prettig.
Heel goede ervaring.
Besteld en de volgende dag al binnen zodat onze leden er weer tiptop uitzagen
Besteld, bericht dat het iets langer duurde. Prima
Artikel exact zoals op de foto beschreven. Mooi leder en zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle levering. Een webshop om zeker in je favorieten te zetten. Bedankt voor de goede service.
Eigenlijk heb ik geen op of aanmerkingen. Mijn bestelling is snel verzonden en keurig verpakt heb ik het ontvangen.
Hele leuke shawl met van Gogh motief. Snel en netjes bezorgd. Prijs ook top. Zat nog een leuk kaartje bij. Blij mee!
duidelijke website, mooie producten, goede kwaliteit
Ik heb mijn bestelling erg snel binnen gekregen, maar helaas is het sluitinkje van 1 van de oorbellen niet goed.
Snel geleverd en goed contact! Zo zou weer bestellen!
Zie boven