Mooie en stevige boodschappentassen en snelle levering.
snelle en verzorgde levering
Vandaag besteld morgen in huis
Tas werd keurig 2 dagen later bezorgd.Goed verpakt.Echt super blij mee.Kleuren ook zoals op de site.
Een geweldig lichtgewicht heuptasje, klein maar fijn. Ook handig om te verstellen met riem. Kwaliteit is prima, en ben dik tevreden.
Super snel en netjes!!!
mijn bestelling werd 1 dag later al geleverd in België, ik had 2 dingen besteld en zag echter maar 1 tas in de doos. Mailtje verstuurd en niet veel later de melding dat mijn zending uit 2 delen bestond en dat de 2de nog onderweg was. En inderdaad, enkele uren later ging de deurbel met het 2de pakketje. Super service !
Jammer dat de retour kosten geheel voor rekening van de koper komen. Dat maakt dat ik voortaan niet zo snel meer online zal bestellen. Meestal is mijn bestelling ok maar soms geeft een foto toch een verkeerd beeld.
Alles conform afspraak geleverd. Ik ben er zoooooo blij mee!
De volgende dag al werd mijn tasje bezorgd. Netjes verpakt en precies wat ik nodig had.
Goede nette service met een snellel levering
Mooi niet duur en snel bezorgd klasse
Horloge voldoet aan de verwachting , snelle service, keurig verpakt. Alleen qr code voor gebruik staat half op het bijgeleverde blad.
Heb een tas besteld. Die werd snel geleverd en ziet eruit zoals hij werd omschreven ben er blij mee
snelle levering en blij met de tas
Mooie artikelen, leuke prijzen, netjes verpakt. Aanrader
Envoi soigné, rapide et nickel, bonne communication, je recommande +++
Snellelevering, en een klein probleempje met een telefoontje zo vriendelijk opgelost.
Foutje in de bestelling, heb dit doorgeven, werd snel op gereageerd, werd netjes aangepast en op tijd geleverd!
Snelle levering en goed product.
Snelle levering, stevig verpakt,… niks op aan te merken!
Duidelijke website om doorheen te bladeren . Super mooie spulletjes . Vaker besteld . Snelle service En een feestelijk pakje om open te maken . Mijn vaste betrouwbare adresje
Snelle levering, paste in de brievenbus. Kleur is helemaal volgens afbeelding. Mooi materiaal. Ik ben helemaal blij met mijn schoudertas.