Hele snelle levering
Snel verzonden en netjes verpakt..Blij met mijn nieuwe tas.
Fijne winkelervaring. Snelle levering en het product was met zorg en aandacht verpakt.
Wel bevestigingsmail gekregen maar nog niet gekregen.
Snelle Levering En direct antwoord op mail.
Op de site staan duidelijke foto’s die ook kloppen met de werkelijkheid. Hele snelle levering en keurig verpakt.
Veel keus, snel geleverd. Wel verwarring omdat ondanks keuze voor "Bol-afwikkeling" optie PayPal te gebruiken bleek.
Canvas/lederen boodschappentas besteld: stevig, mooi en snel geleverd.
Snelle levering en goede kwaliteit van de leren tas.
Deskundig, snel, goede kwaliteit- prijsverhouding. Heel tevreden. Aanrader!
Mooie bestelling
GSnel en goed bezorgd.
Snelle levering en goed verpakt.
Duidelijke site Snelle levering Betrouwbaar dus aanrader
Kwaliteit is goed en compact alleen had er een magneet in mogen om het op de plaats te houden raad aan om de variant met de knoop te nemen
Mooi tasje gekocht dat ik moeilijk kon vinden. Snel bezorgd en mooie kwaliteit.
Mooi product!!Snel geleverd!!!Voldoet aan alle verwachtingen!!!
Uitstekend kwaliteit, snel geleverd gewoon top!
Snelle levering en netjes ingepakt. Het product is ook helemaal naar wens.
Ik maakte mijn bestelling op vrijdagavond. Ik ging ervan uit dat deze zou geleverd worden in de loop van de volgende week. Op zondagochtend checkte ik mijn mails en wat stond daar ? Uw bestelling is geleverd in de brievenbus. Ik ging kijken en inderdaad, het pakje lag daar al.
Hele snelle levering en artikel voldeed helemaal.
Diverse producten besteld 2 gingen retour, retour in uit geprint. een retourticket staat niet op de site. pakketje weg gebracht 8,25 verzendkosten voor mijn rekening! Contact gezocht, klacht ingediend over de producten én hoge verzendkosten én waarom er geen retourticket op de site staat of bij de bestelling zit? Geen antwoord op gehad ik kreeg 3,95 verz. kosten terug. de Tas en Riem waren heel anders van kleur als op de site. Riem geen beste kwaliteit. Dit alles kan veel beter firma de Boer!
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.