Ik ben blij met de tas, alleen had ik een grotere en bredere tas verwacht. De tas is op tijd geleverd. Ik heb de tas in goede orde ontvangen. Els
Duidelijk en makkelijk op de site gevonden wat ik zocht, supersnel g er leverd. De volgende dag. Moet de tas nog uitproberen op stevigheid, maar het ziet er goed uit
Het bestellen en afrekenen ging makkelijk. Het pakketje was de volgende dag in huis
De levering de bestelling ging voorspoedig. Alleen kan ik de oozoo horloge niwt koppelen met mijn telefoon.
Snelle levering. Keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden via track- en tracecode.
Overzichtelijke Site, prima service en super snelle levering
Snelle levering, goed assortiment, goede prijs, goede service, top!
Leuke tas besteld volgende dag al bezorgd.
Snelle levering, goede prijs-kwalieitverhouding
Ik zocht een lederen schort, gevonden bij jullie en voldoet perfect aan verwachting!
een ledere riem-tas besteld. Nalevering is direct in orde gebvracht.
overzichtelijke webshop ruime keuze, ook in de winkel vriendelijke medewerkers
Heel zorgvuldig verpakt en mooie kwaliteit
Goede service en snelle bezorging
Betrouwbare website. Ik werdt op de hoogte gehouden van mijn pakketje. Kreeg mijn artikel snel binnen.
De ringen zijn mooi, precies zoals op de advertentie stond. Snelle levering en goed verpakt.
Accuraat
Item zoals beschreven. Snel geleverd. Fijn dat je achteraf kan betalen ivm dat ik de website nog niet kende.
Duidelijke site, goede communicatie na bestelling Snelle levering en artikelen zijn volledig volgens verwachting.
Mooie tas, leuke prijs en snelle levering
Mooie kwaliteit en snelle levering. Heel tevreden.
Veel keus zoals tassen en sieraden leuke site