De eerste keer zeer vlot behandeld. de volgende dag in huis! de tweede keer werd de korting niet direct doorberekend. maar werd direct op onze rekening gestort. perfect.
Prima product.
Hallo, Ik stuur de horloge terug want de functie die op de website worden aangeboden zitten er niet op. Groet Jan.
De taa is erg ruim en geweldig Erg fijn in gebruik
Van te voren goed op de hoogte gehouden over de levering en ook een hele snelle levering. Ga er zeker vaker wat bestellen.
Mooie tassen, duidelijke omschrijvingen en snelle levering. Het enige is dat de website erg traag van pagina veranderd (misschien minder grote foto's ?MB of Kb's), wanneer je filtert verandert na een product gekeken te hebben en weer terug gaat de filtering weer naar 'normaal'. Ook werkt favorieten en de winkelwagen niet goed. Wanneer je daar wat plaatst verdwijnen je producten regelmatig wanneer je verder gewinkeld heb. Ook tussendoor je winkelwagen openen werkte niet altijd.
Prima oorbellen, erg mooi en supersnel geleverd.
prima in orde
Artikel is goed stevig mooi en kwaliteit. Het zat in brieven bus post Maar wij hebben brieven bus met van binnen tocht strip er voor met haartjes en hij kon er niet goed door Toevallig was ik thuis toen de postbode het er door probeerde te duwen Heb ut weer teruggeduwd en aangepakt maar zo gaat de brievenbus stuk,dus beter aan deur afgeven dat is mijn tip
Snelle levering, echte lederwaren geen neppa leer.
Alles goed snel en netjes aangekomen
Verkeerd artikel geleverd gekregen. Snelle, correcte reactie op mijn mail en binnen een paar dagen het juiste artikel in huis. Erg tevreden over de afwikkeling hiervan.
Goede kwaliteit portemonnee Snelle levering Veel keuze
Mooi producht ,goed verpakt en snel bezorgd
Zeer snel opgestuurd, prima verpakt! Ben er heel blij mee!
Snelle verzending
Goede service. Aanrader!
Knirps paraplu online besteld; vlot geregeld en ontvangen.
De rugtas is precies goed,mooier nog dan op een plaatje, kleur, grote, bezorging ook top, vrijdag,s beetje laat op de dag besteld, zaterdag al binnen.top
De tas die ik wilde was uitverkocht, Ik had een mailtje gestuurd of ze de tas nog binnen kregen. Na een uurtje al reactie terug. De tas zou een week later weer binnen komen. Ik hield de site in de gaten, maar kreeg netjes een mail toen hij weer leverbaar was. Echt een top service!
Voor het eerst besteld. Produkten naar wens en snel geleverd! Kom hier zeker terug!
Mooie website met veel keuze. Had snel gevonden wat ik zocht. Ben blij met het tasje en de vlotte levering
De geleverde tas is helemaal naar mijn zin.
bestelde product is snel en correct geleverd en voldeed aan de verwachting u kan zich dan met volle overtuiging een speciaalzaak noemen.