Zeer tevreden met mooie goudkleurige broche!
Originele beoordeling
Mijn bestelling is ernog niet!
Op de foto ziet het tasje er qua kleur heel anders uit dan in het echt. Heel misleidend zo. Nu kon ik het dus terug sturen en kost dat me nog geld ook. Daarnaast was de levering ook nog vertraagd, terwijl het gewoon om een brievenbuspakketje ging. Dus op de dag dat ik het nodig had, had ik het niet eens.
Wat is het toch vervelend als de post niet werkt zoals het zou moeten doen. Uw bestelling is verstuurd als een brievenbuspakje dus u hoeft er niet voor thuis te blijven, maar het is niet prettig als er een vertraging in het bezorgmoment is ontstaan.
Bestellen en de volgende dag geleverd.
Tot de volgende keer.
Van A tot Z prima gegaan
Snel, goede prijs/kwaliteit verhouding en netjes ingepakt en geleverd!
Prima prijs/kwaliteit
Maandag besteld zou woensdag binnen zijn???
Zie in de track en trace dat uw bestelling 's middags om half twee bezorgd is.
Er is een verkeerde koffer geleverd, door een fout van een medewerker van jullie kant. Het is nog niet opgelost, trage reacties, ik moet steeds zelf bellen. Tot nu toe zit ik nog steeds met een verkeerde koffer. Ook jammer dat er geen keuze is in een bezorgmoment
Het is inderdaad niet gegaan zoals het zou moeten gaan. Maar met enige vertraging (hiervoor onze excuses) is de verkeerd gestuurde koffer bij u opgehaald en de juiste koffer alsnog geleverd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
vlugge behandeling - nette aflevering-produkt is zoals beschreven
Het product is naar wens en het was snel binnen
Sleuteletui besteld en het heel snel ontvangen. Site was goed toegankelijk en bestelling ging makkelijk en snel.
Snelle levering, goed product.
Prima, snelle levering
Snelle levering.
Goede site, eenvoudig bestellen en snelle levering.
Wordt netjes op de hoogte gehouden over de voortzetting van de bestelling. Artikel voldoet prima.
Snelle levering...goed verpakt. En natuurlijk blij met het bestelde product.
Prima prijs, mooie kwaliteit en snel geleverd.
Dank u wel, prachtige tas. Ik ben er erg blij mee. Mvg Sigrid Mostert
De tas die ik gekocht had is naar wens en snel bezorgd.
Ruim assortiment en snelle levering.
Duidelijke site. Snelle levering en mooie prijsjes