Helemaal blij met de tassen Goed geregeld met verzenden en de berichtgeving
Op tijd geleverd. Goed verpakt. Via email netjes op de hoogte gehouden over levering.
Alles voldeed aan mijn verwachtingen, het leveren van een extraatje waardeer ik zeer. Alleen de aflevering door PostNL ging aan alle kanten mis. Aankondigen om te leveren, dan nog dezelfde dag melden dat het te druk is, volgende dag is een feestdag dus komt eea 3 dagen later dan gepland en ben ik niet thuis. Vervolgens lappen ze de afspraken die je met ze maakt als je niet thuis bent aan hun laars. Dus: de Boer TOP, PostNL FLOP!
Vorig jaar waren de oorbellen uitverkocht. Ik kon aangeven dat ik een seintje wilde zodra ze binnen waren. Na een x aantal maanden kreeg ik dus een mail hierover. En heb ik de oorbellen besteld. Bedankt voor de service. Mvrgr Corine Heijboer
Het tasje wat ik kocht via de site had ik reeds in een andere kleur. Deze kleur wilde ik graag, maar was steeds uitverkocht. Fijn dat je kon instellen dat je een berichtje wilde ontvangen als er weer voorraad was! De voorraad kwam weer en ik werd netjes op de hoogte gesteld. Direct de bestelling geplaatst. Fijne betaalmogelijkheden en de mogelijkheid om in de winkel te komen ophalen en zo geen verzendkosten te krijgen. Ik kreeg direct na het plaatsen van de bestelling een mailtje dat de bestelling al klaar lag in de winkel. Super fijn. Bedankt voor de goede service!
Goede ervaring makkelijk te vinden op het internet en snel geleverd
Snelle en nette levering
Alles was perfect, bestelling, levering en het product!
Alles perfect verlopen .
Snelle levering, duidelijke specificatie
Ging heel enthousiast m,n pakje ophalen, en toen ik het openmaakt dacht ik: nee he! Heb een olijfgroene gekregen ipv een bruine
Duidelijke website, snelle verzending, goede communicatie.
U kunt beter een betere bezorging zoeken voor België, post.nl werkt niet goed hier, ze hebben al meerdere invallen gehad vanwege zwartwerk, kinderen die er werken van -16 jarige, en noem maar op. En jullie pakketje naar mij toe moest er al van 19-4 zijn, wat op heden van 22-4 nog steeds niet is. Ik hoop nu maar dat het vandaag in mijn grote brievenbus valt. Stel dat ik van mijn werk moest verleren om post.nl op te wachten, dan had ik er al 4 dagen verlet. Hoe goed gaat dat zijn?
Zeer duidelijke webshop met goede zoekfunctie maakt het prettig 'shoppen''.
Zeer goed verpakt snel bezorgd kettingen waren zoals afgebeeld
Precies zoals verwacht.
Overzichtelijke website en snelle levering.
De bestelde crossbody tas in de kleur curcuma is precies wat ik zocht. Mooie kleur, praktische indeling en netjes afgewerkt. Het lipje waarmee de bovenste rits dicht gaat kwam wel steeds los, maar dat kon ik eenvoudig oplossen.
Snel en nauwkeurig
Snelle levering. Prima service.
Uitstekend. Ik ben erg blij en hartelijk dank.
Heb al vaker producten besteld en deze zijn altijd naar wens. De klantenservice verdient wel wat aandacht op het vlak van kennis en luistervaardigheid. Dame kon mijn vraag eerst niet beantwoorden omdat ze niet goed luisterde en vervolgens kon ze geen antwoord geven ook niet na navragen bij collega. (ging om artikel op nabestelling wat de duur hiervan was)