Mooie artikelen, snelle levering!

slecht

Tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Dus een formulier invullen heeft geen zin.

Prachtig mooi lederen product

Ik heb de Spikes&Sparrow crossbody Schoudertas brandy besteld. Zeer tevreden mee erg mooie tas Echt leer mooie soepele schoudertas en een mooie kleur. Ik heb de cognac kleur. Genoeg vakjes om je spulletjes in op te bergen. Ben er blij mee en snelle levering super. Bedankt ga in de toekomst nog eens kijken daar. Smaakt naar meer haha.

Super goede site, overzichtelijk en hele snelle levering

Snel geleverd, producten zoals afgebeeld.

Prima, snel geleverd, goed verpakt, duidelijke rerourinstructies. Producten zijn zoals afgebeeld.

Slecht!

Mijn man heeft normaal maat 12 van handschoen, maar deze zijn veel te groot. Nu wil ik de handschoenen retourneren en moet ik eerst betalen voordat ik een retourlabel ontvang. Ik vind dit werkelijk absurd. U heeft in elk geval één klant minder.

Makkelijk te bestellen; voldoet volledig aan de beschrijving oud e site. Vlot geleverd en tussendoor uduidelijke updates van waar de bestelling zit. Goede naservice

Op vrijdag besteld en zaterdag de tas al in huis

Snelle levering en goede communicatie

Ik heb contact per mail gezocht over mijn bestelling en werd zeer snel geholpen. De bestelling is snel geleverd, ik had er nog een vraag over en de oplossing kwam snel en goed. Prima ervaring en zeker aan te raden!

Gewoon uitstekend !

Het product is goed en ziet er mooi uit.

Vlot en correct

Hele goede service verleend en en snelle afhandeling

Mooi produkt, snelle levering.

N.v.t.

Super snel geleverd, makkelijk te bestellen!

Goede telefonische informatie en vlotte afwerking van bestellingen en retourbetalingen (2)

Positief

Heel goed!

Snelle levering. Helaas was mijn keuze niet geheel conform van wat ik nodig heb. Ik heb de tas vandaag aangetekend aan u retour gestuurd. Met vriendelijke groet, Jur van Rietschoten.

Heel mooie tas, net zoals op de foto

Goede kwaliteits producten, tassen heel mooi leer. Foto's kloppen en snelle goede afhandeling en bezorging.

Besteld en direct de andere dag in huis

Fantastische ervaring.

Product zoals beschreven, levertijd volgens afspraak, prima klantenservice.

Ontzettend snelle levering ! Bij aankomst bleek de doos open te zijn en miste ik 4 ringen . Telefonisch contact gehad , werd meteen gezegd dat de ringen opnieuw opgestuurd werden .wat een top service. Later bleken de 4 ringen al in het bewaardoosje te zitten . Natuurlijk heb ik meteen terug gebeld dat de ringen terecht waren . Eerlijkheid duurt t langst !

Snel en goed.

Bestelling geplaatst met indienen van een cadeau kaart en de nodige bijbetaling. Daarna een mail gekregen en de volgende dag had ik de bestelde tas al in huis.

Perfect!

Snelle levering en de handschoenen zitten top!

Keurige verzending — artikel licht beschadigd

Mooie billfold besteld ter vervanging van een vorig exemplaar. Jammer dat de voorkant een lichte beschadiging heeft.

Altijd goed

Ik heb al een paar keer iets besteld en het wordt altijd netjes optijd geleverd.

helemaal top.

top