Producten zoals afgebeeld. Super snel binnen. De zoek functie op de website is het enige wat nog enigszins verbeterd kan worden.
Veel keus in de iXXXi ringen. Super snel geleverd en al leuk in elkaar gedraaid!
Rime besteld en binnen de week geleverd. Kwaliteitsproduct
Heb het als prettig ervaren
Mooie sieraden van IXXI besteld,snelle levering,en netjes verpakt en verzonden.
Correcte verzending en afhandeling.
Grote collectie healthy back bags. Snel en adequaat bezorgd.
Tas online besteld, prima geleverd, afgesproken tijdsbestek. Dus heel tevreden
Mijn Burkely rugtas was binnen een dag binnen! Kwam helemaal overeen met de foto en was goed ingepakt. Super blij mee!
Fijne tas. De volgende dag in huis via brievenpost. Top !
Wel een snelle levering van het product. Alleen kreeg geen bevestigings mail. Na een telefoontje wel ontvangen. Helaas product retour gestuurd ivm te groot maar wederom weer geen mail ontvangen dat ik het retour heb gestuurd.
Bestelling in rap tempo bezorgd. Goed verpakt en artikelen volledig overeenkomstig de afbeeldingen.
Een perfecte service wat ze beloven is waar chapeau
Het bestelde horloge wordt kapot geleverd. Kan gebeuren. Horloge geretourneerd. Dat dan de kosten voor retourzending voor mijn rekening zijn vind ik behoorlijk klantonvriendelijk. Geen horloge en wel kosten.
Zeer mooie telefoonbag en goed ingepakt verzonden.
Zeer snel in huis
Fijn dat het zo snel geleverd is.
Ik heb in eerste instantie een rugzak/tas besteld van kunstleer. Omdat deze niet geheel aan mijn verwachting/wensen voldeed, heb ik een dag na levering een lederen exemplaar besteld. De snel geleverde nieuwe rugzak voelde qua materiaal beter aan, maar de geleverde kleur kwam totaal niet overeen met de gevraagde cognac kleur. Was donker bruin en had volgens mij 'gebruikersporen'. Na telefonisch overleg mocht ik deze terugsturen op kosten van jullie. Dit is supernetjes afgehandeld en het betaalde bedrag is inmiddels geretourneerd. Het liefste zou ik de kunstlederen rugzak ook retourneren en wachten totdat ik persoonlijk in de winkel de materialen kan voelen. Het is moeilijk om via de webwinkel iets te bestellen. De service is trouwens prima.
Zie hierboven.
Ik heb een hele mooie tas besteld, waarvan na 1 dag de draadjes alweer los zitten. Hierdoor zit er nu een gat in m’n tas. Geen aanrader dus. Het was de val do dubra bag.
Prima service en communicatie. Alles keurig op tijd geleverd, evenals hetgeen ik geruild heb. Behandelen je als mens en niet als nummer.
Betrouwbaar, goed werkende track and trace en stipte levering.
snelle levering,goed product