Top service!

Binnen 1 dag had ik mijn bestelde teenringetje al in de brievenbus. Lief bedankkaartje erbij en een bon voor 10% korting op mijn volgende bestelling. Die ga ik bij deze plaatsen

Top producten en super service als er iets toch niet helemaal volgens planning gaat.

Snel, duidelijk, leuk verpakt.

Blij met de aankoop.

Super leuk enkelbandje

Heel blij met enkelbandje, ziet er mooi uit

Super goed!

Snelle levering, heel leuk ingepakt. En de enkelbandjes zijn super leuk, ben er blij mee!

Mooi kaart bij je bestelling netjes ingepakt, producten zijn goede kwaliteit.pakje past door de brievenbus lekker makkelijke je hoef niet thuis te blijven.

Leuk bedrijf. Heel erg leuk ingepakt, een cadeautje :-) Persoonlijk kaartje erbij. En leuke bandjes. Leuk!

Zo leuk als iets ook nog leuk is ingepakt en persoonlijk is. Dank je wel

Precies krijgen wat je koopt

Hele snelle levering en producten exact zoals omschreven en getoond in de foto’s.

geweldig mooie sieraden

mooi enkelbandje en snelle levering

Mooie spullen en snelle levering!

Twee mooie teenringen gekocht en een enkelbandje. Goede kwaliteit en binnen twee dagen geleverd. Super!

GEWELDIG

Voor de tweede keer besteld. Hele mooie sieraden en snelle levering. Vooral hoe het ingepakt is met een lief kaartje erbij. Echt een aanrader!!!!

Mooie enkelbandjes, makkelijk te bestellen, snelle levering!

Voor de tweede keer besteld nu en ben super tevreden. Enkelbandjes zijn mooi en ben er super blij mee. Ik hoop dat de enkelbandjes lang goed blijven!

Mooie makkelijke site

Mooie site met super leuke sieraden en ze komen na wat ze beloven

Goede snelle levering

Goed overzichtelijk site En snelle service

Een aanrader!

Mooie sieraden, leuke acties, snelle levering en leuk verpakt met een persoonlijk tintje :-)

Heel tevreden, snelle levering

Snel en goed!

Leelavadee levert altijd keurig wat je besteld en ook snel! Nog nooit klachten gehad, altijd tevreden over de bestelde producten (armbanden, enkelbanden, teen ringen en oorbellen). Kortom, aanrader!

Snelle levering en mooie kwaliteit sieraad

Mijn allereerste aankoop is een zilveren teenring. Volgende dag al in huis. Een gezellig pakketje. De teenring is prachtig en stevig. Erg blij mee.

Prachtige zilveren ringen

Ik bestel regelmatig zilveren ringen bij Leelavadee en ik ben er super blij mee! Goede kwaliteit en snelle levering.

Superleuke enkelbandjes gekocht

Met de actie 3 hele leuke enkelbandjes gekocht. In het echt net zo leuk, veel aparte bandjes die je ergens anders echt niet vindt. Ik ga zeker nog een paar uitzoeken dit weekend, want het wordt mooi weer! :-)

Mooie sieraden en snel geleverd

De ring is nog mooier dan op de foto. Contact gehad over de maat Vd ring en erg vriendelijk geholpen. Daarnaast was het pakket super snel in huis. Ik ben fan van Leelavadee Jewelry :-)

Top, kan niet anders zeggen

Mooie ringen, snel geleverd, superleuk persoonlijk kaartje. Ik ben fan!

Mooie collectie, redelijke leversnelheid, mooi verpakt

Zie boven

Top webshop

Mooie sieraden tegen scherpe prijs en snel geleverd.