had net een verschrikkelijk beoordeling geschreven en daar was mijn pakketje. Waarschijnlijk door de post te laat bezorgd. Terwijl het volgsysteem al aangaf dat de bestelling was bezorgd. Lang verhaal kort, prachtig mooi enkelbandje. Exact zoals op de foto. Ga zeker nog een bestellen.
Originele beoordeling
Ik word gevraagd een beoordeling te schrijven maar heb tot op heden niets ontvangen. Vind ik vreemd
Terugkerende klant
Hi Karin, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Bedankt voor de prachtige 10 en tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Service is zeer goed en snel. Top. 馃憤
Hi Jenkje, wat fijn te horen dat alles naar wens is gegaan. Super bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met je aankoop en wellicht tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima ervaring .De aankoop van de oorbellen werd netjes afgehandeld. Vlot.
Hi Alma, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je het nog niet perfect vond. Graag horen wij wat je nog niet zo goed vond gaan, wellicht kunnen wij daar nog iets aan veranderen? Groetjes Leelavadee Jewelry
Fijne webwinkel om in weg te dromen, eigentijds en compleet.
Hi Anja, dankjewel voor de prachtige review met perfecte 10. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben blij met het product, was zoals ik verwachte.
Hi Esther, wat fijn te horen en super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
voldoet voor 100% aan verwachting.
Hi Peter, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Hartstikke bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Na in eerste instantie een teleurstelling ( waar het bedrijf geen schuld aan had) heeft dit bedrijf het toch fantastisch opgelost. De vriendelijke benadering en goede service is geweldig!
Hi Marianne, Je bestelling is op donderdag avond besteld, en vrijdag direct door ons verzonden via PostNL. Op het track en trace nummer, wat je van ons hebt gekregen, kun je zien dat PostNL het nog niet heeft bezorgd. Brievenbuspakketjes bij postNL worden helaas niet altijd de volgende dag afgeleverd. Het kan wel eens iets langer duren, zeker met een lang pinkster week-end er tussen, dan zijn de medewerkers van PostNL vrij. Via de track en trace kun je ook zien dat het niet aan ons ligt, maar dat PostNL het nog niet heeft afgeleverd. We vragen je nog even geduld te hebben, postNL zal het vandaag of morgen echt afleveren. Groet Leelavadee Jewelry
Zie boven
Prachtige ring gekocht, perfect geleverd in een mooi doosje en de volgende dag al in huis. Lief kaartje erbij, super!
Hi Dorien, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prettig dat je op de hoogte gehouden wordt wanneer pakketje is/wordt bezorgd
Hi T, dankjewel voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Top service alles was snel binnen ,leuke sieraden ! T is mij alleen niet duidelijk hoe het met betalen gaat !
Hi Wilma, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Is dat vanwege de onduidelijkheid betreffende de betaling? Indien je hebt gekozen voor I-DEAL of PayPal dan heb je al betaald. Als je voor 'achteraf betalen' hebt gekozen dan krijg je vanzelf een betaalverzoek via Klarna. Dat kun je gewoon afwachten. Je hoeft er dus verder niets voor te doen, makkelijker kunnen we het niet maken..! ;-) Fijn week-end, groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Het bestelde zeer snel ontvangen, waar voor je geld, product komt overeen met de foto, duidelijke en heldere site.
Hi Ruud, super bedankt voor je positieve review met mooie 9! Groetjes Leelavadee Jewelry
Excellent designs and quality. Lovely packing. The anklet gets delivered in a small pouch.
Hi Neera, thank you so much for your review wit fabulous 10! We hope to see you again at our website. Have a nice week-end! Love, Leelavadee Jewelry
Alleen maar positief
Hi Pauline, hartstikke bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn week-end, groetjes Leelavadee Jewelry
Prima product - snelle levering
Hi Elliot, dankjewel voor de positieve beoordeling. We zien je graag terug op onze website! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel in huis!
Hi Monica, bedankt voor de prachtige 10! Graag tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede service, snelle levering, goede info over het product, mooie producten.
Hi Diana, dankjewel voor de perfecte 10! Fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, mooie juwelen, een kleine verwennerij zonder kopzorgen
Hi Karen, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede en snelle levering. Stevige verpakking.
Hi A, dankjewel voor de positieve review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel en deskundig, was er de volgende dag al
Hi Anja, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en goede producten. Goede kwaliteit.
Hi Karlijn, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je het nog niet perfect vond. Graag horen wij wat je nog niet zo goed vond gaan, wellicht kunnen wij daar nog iets aan veranderen? Groetjes Leelavadee Jewelry
Ene dag besteld, volgende dag in huis! Super!
Hi saskia, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hele snelle levering, mooie producten.
Mijn pakketjes bij verschillende bedrijven zijn niet eens aangekomen en/of kwijtgeraakt , bij de meeste heb ik ook nooit meer mijn geld teruggezien ( veel geld). Dus waagde ik het toch nog 1 x omdat ik het armbandje met OHM geweldig vind! ( jullie zouden hiermee wat meer kunnen doen; ander kleur van bandje etc.) Maaaar ik kreeg mijn pakketje al z贸贸贸 snel dat ik z茅ker bij JULLIE wel weer zal bestellen. Hartelijk dank !
Hi Cynthia, heel erg bedankt voor de prachtig positieve review die je ons hebt gegeven. En natuurlijk zien we je graag nog eens terug! Veel plezier met je aankoop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie spullen. Lang gezocht. Eindelijk gevonden. Snelle levering en met zorg verpakt inclusief persoonlijk kaartje. Ik kom zeker terug!!
Hi Elise, bedankt voor de perfecte 10! Veel plezier met je aankoop en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry