Leelavadee.nl kende ik nog niet. Ik kwam er per toeval terecht, op zoek naar een zilveren ring. De ring is prachtig en voldoet aan alle verwachtingen. De levering was supersnel. Je wordt ook goed geïnformeerd over de bezorging.
Hi Jee, dank voor je beoordeling met de 8. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. Een 8 is mooi maar niet perfect, het geeft aan dat je nog niet helemaal tevreden bent geweest? Wat kunnen wij verbeteren om de volgende keer een 9 of een 10 te kunnen scoren? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry.
Pakketje liet een glimlach achter, super leuk! Bezorging ook erg snel. Hele fijne winkel.
Hi, super bedankt voor de positieve beoordeling, fijn dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering! Top!
Hi Anne Marloes, dankjewel voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Wauw! Zeer tevreden! Wat een leuk spul!
Hi Patrik, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven! Heel erg bedankt, we zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden, precies zoals op de foto. Goed verpakt en in perfecte staat. Snelle levering en zeer fijn contact en bericht. Bedankt!
Hi Laura, wat een mooie review, dankjewel! En een prachtige 10, super! Fijn te horen dat je zo enthousiast bent. We wensen je veel plezier met je sieraden en wellicht tot een volgend keer . Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. Mooie producten. Goede service.
Hi Tim, super bedankt voor de positieve review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Bandjes waren heel leuk verpakt en snel binnen! Zelfs in België!
Hi Helga, dankjewel voor de schitterende 10! Fijn behoren dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super snel geleverd. Persoonlijk kaartje erbij, ringen in een mooi doosje. Echt top!
Hi Sandra, wat een prachtige review heb je geschreven. Super bedankt voor de mooie 10! We zijn blij dat je helemaal tevreden bent en zien je graag nog eens terug op een van onze websites. Nog een fijne zonnige zondag gewenst XXX Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, mooie producten!
Hi Ciska, super bedankt voor de geweldige 10! We zijn blij dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
De bestelling werd snel geleverd. 2 enkelbandje besteld, waarvan 1 enkelbandje helaas na 2 dagen dragen al kapot is gegaan, het bandje is uitgerekt helaas. Waarschijnlijk ergens achter blijven hangen maar wel heel jammer.
Hi Manon, dank voor je review. Wat jammer dat je bandje is uitgerekt nadat je waarschijnlijk ergens achter bent blijven haken. Helaas kunnen wij niets doen aan ongelukjes. Onze bandjes gaan zonder ongelukje heel lang mee. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een nadeel, ik weet niet hoe het enkelbandje geknoopt moet worden, Zou fijn zijn als er een tekeningetje bij zat, ik krijg ze niet om!
Hi Marian, dank voor je review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. Jij geeft een 8. Komt dit door het niet kunnen knopen van je enkelbandje? De meeste enkelbandjes werken eigenlijk net als bij een broek, een knoop door een knoopsgat. Wij weten niet welk enkelbandje je hebt besteld, maar als je even laat weten (e-mail: [email protected]) om welk bandje het gaat, dan kunnen we je vast verder helpen. Misschien scoren we dan nog een beetje hoger dan de gegeven 8.. ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle en goede service.
Hi Pascalle, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, mooie verpakking, geen minpunten, ben zeer tevreden!
Hi Kristel, bedankt voor de positieve beoordeling. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Top!!!
Hi Sam, bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn te horen dat je het een leuk ingepakt pakketje vond. Groetjes Leelavadee Jewelry
Alles was goed verzorgd. Snelle levering, en netjes verpakt.
Hi Ingrid, dankjewel voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Top👍
Hi Angelique, super bedankt voor je mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima ervaren, snel geleverd, mooie armbandjes, goed verpakt
Hi Judit, dank voor je positieve review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. Jij geeft ons een 8. Dat is mooi, maar betekent ook dat je nog niet tevreden bent. Om ons verder te kunnen verbeteren zouden we het op prijs stellen als je ons wilt laten weten wat wij nog kunnen verbeteren. We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Jan, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed verpakt, snelle levering. Leuke sieraden.
Hi P, dankjewel voor de perfecte beoordeling. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, mooie sieraden. Ben super blij met mijn ring. Bedankt.
Hi Tanja, super bedankt voor de prachtige review met een 10! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe ring en zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer positief, leuke betaalbare sieraden!!
Hi, bedankt voor de positieve review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, prachtige ketting, heel blij mee!
Hi Inge, bedankt voor de mooie 10. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met je ketting. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het was de eerste keer dat ik bij leelavadee besteld heb. Ben tevreden. Snelle service! Bedankt.
Hi Yvette, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Dat betekent dat het nog niet helemaal 100% naar wens is geweest. We horen graag van je wat we nog kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Echt snelle reactie en perfecte service! Ik zou zo weer een bestelling plaatsen en het iedereen kunnen aanbevelen.
Hi Fauve, bedankt voor de positieve review, wat fijn om te horen. Bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
alles snel,perfect en naar wens afgehandeld
Hi Carina, wat een mooie review, dankjewel voor de perfecte 10! Graag tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry