Pluspunten
Helder, goede service, doet wat het belooft.
Hi Frouke, super bedankt voor de prachtige review. Fijne zondag ! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie sieraden, duidelijke uitleg, veel aanbiedingen. Uitgebreide producten verkrijgbaar. Ben heel positief.
VerbeterpuntenNee geen tips. Is helemaal goed.
Hi Hennie, bedankt voor de prachtige positieve review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, dankjewel! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snel en mooie artikelen
Hi Marianne, super bedankt voor de prachtige 10! Veel plezier met je aankoop en een fijn week-end. Groetjes leelavadee Jewelry
Ivm langere levertijd zou er een korting van 10% worden verrekend. Dit is helaas niet gebeurd.
Hi, dank voor je review. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 7... Een 7 geeft aan dat je nog lang niet tevreden bent geweest? We horen graag wat we kunnen verbeteren om ons gemiddelde van een 9,5 te kunnen behouden.Groetjes Leelavadee Jewelry Reactie: We hebben tijdens onze inkoop periode een kortingscode vrij gegeven. Deze kwam 2 maal voorbij in het bestelproces. Deze had je kunnen intoetsen tijdens je bestelling. Als je dit per ongeluk hebt vergeten, of niet hebt gelezen, had je een e-mail kunnen sturen dan hadden we de korting alsnog voor je verrekend. Mocht je alsnog de korting willen dan kun je ons dus mailen, we maken het graag in orde! Wellicht levert het ons dan nog een wat hoger cijfer op ;-) 1 juni: helaas geen reactie meer ontvangen...
Pluspunten
Super mooie Ring, en mooi verpakt Ben super tevreden
Hi Ch, dank voor de prachtige 10! Veel plezier met je ring en tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Het is voor de eerste keer dat ik wat bestel bij deze webshop maar heb alleen maar lof! Fijne feedback en dat persoonlijke kaartje in het brievenbuspakjetje.. echt top!
VerbeterpuntenOp het moment geen.
Hi Mirella, dank voor de prachtige review. Fijn dat je eerste ervaring met ons zo fijn voor je is verlopen. We hopen je nogmaals terug te zien op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Leuke sieraden van goede kwaliteit! En leuk verpakt!
Hi Leonie, dank voor je positieve review. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Dit geeft aan dat je onze service niet als perfect hebt ervaren. we horen graag van je wat we volgens jou nog kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle verzending, netjes verpakt, leuke artikelen
Hi, jammer dat we maar een 6 bij je hebben gescoord...wij houden van tevreden klanten, we horen dan ook graag nog van je wat er niet naar wens is geweest. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor je review. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Zou je kunnen aangeven waar je nog niet tevreden over bent geweest? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle bezorging, veel keus, achteraf betalen
Hi, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt en leuk giftzakje erbij.
Hi, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft ons een 8. Dat betekent dat er nog iets verbeterd kan worden. We horen graag van je wat we kunnen verbeteren om de volgende keer nog wat beter te kunnen scoren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle en nette levering en mooi product! Erg tevreden.
Hi Hanneke, dank voor de mooie review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Nette afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenNee
Hi Pauline, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft ons een 8. Dat betekent dat er nog iets verbeterd kan worden. We horen graag van je wat we kunnen verbeteren om de volgende keer nog wat beter te kunnen scoren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Duidelijke site En snelle levering
Hi Mathilde, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft ons een 8. Dat betekent dat er nog iets verbeterd kan worden. We horen graag van je wat we kunnen verbeteren om de volgende keer nog wat beter te kunnen scoren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle service - leuke verpakking - goed materiaal
VerbeterpuntenBetalen met bancontact ipv mastercard.
Hi, dank voor je beoordeling. Helaas heeft Klarna, onze betaalservice, (nog) geen bancontact. Natuurlijk hopen wij ook dat Klarna snel bancontact gaat toevoegen zodat onze Belgische klanten met bancontact kunnen betalen. Helaas kunnen wij hier zelf op dit moment niets aan veranderen, wij zijn helaas afhankelijk van Klarna. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Vlotte communicatie en snelle levering. Juwelen mooi afgewerkt.
Hi Daniela, bedankt voor de mooie review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Leuk assortiment en snelle levering.
Verbeterpunten?
Hi Cindy, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering!
Hi Romy, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, product goed verpakt, leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling, heel attent.
VerbeterpuntenGeen tips, gewoon perfect
Hi Martine, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, superbedankt! Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
snelle en persoonlijke behandeling!
Hi Lisette, bedankt voor de positieve review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Geweldig assortiment. Mooi halskettinkje voor een heel goede prijs gekocht
VerbeterpuntenIk kan er geen verzinnen
Hi Iet, wat een mooie beoordeling, dankjewel! Veel plezier met het kettinkje en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super leuk, divers aanbod! Top service en snelle levering!
VerbeterpuntenDe meeste enkelbandjes hebben maar één maat/sluiting. Zitten veel te los om mijn enkels, dus ben daar in teleurgesteld! Hangen slap onderaan mijn been...
Hi Laura, wat jammer dat je teleurgesteld bent. We krijgen bijna nooit een 6, gelukkig kunnen onze klanten dat hier ook zien. Veel van de bandjes hebben 2 sluitingen, we hebben bandjes (Oahu en Maui) die we in 4 maten leveren. Bij elk bandje staat in de beschrijving hoe groot het bandje is in centimeters zodat je vooraf kunt meten of het bij jou zal passen. Iedereen heeft andere enkels dus als het bandje bij jou slap zit kan het bij iemand anders perfect zitten, daarom staat de maat er ook bij. Als je het bandje hebt ontvangen en je bent niet tevreden dan kan het altijd geruild tegen een bandje wat wel past of geretourneerd en krijg je je bedrag retour. Jammer van de 6, dat is voor ons wel wat teleurstellend... Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Emma, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
duidelijke site snelle levering en mooie kwaliteit. Ik ben blij
Hi Mireille, superbedankt voor de mooie review met een prachtige 10! Wij zijn blij als jij blij bent :-) Groetjes Leelavadee Jewelry