Hi, superbedankt voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prima levering. Super mooie ring !
Hi, dankjewel voor de mooie 10! Veel plezier met je ring en graag tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Erg leuk verpakt en netjes verzonden.
Hi Nicolette, superbedankt voor je mooie review met prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Produkt voldoet prima.
Hi Peter, bedankt voor de mooie review. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Perfect! Leuke artikelen en stevige verpakkingen. Goede communicatie
VerbeterpuntenHeb ik niet
Hi Margot, super bedankt voor de mooie 10, fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Netjes verpakt mijn bestelde ring. Optijd geleverd en leuke promotie- actie folders bijgeleverd gekregen en een leuke kaart.
Hi Salon Grandeza, bedankt voor de positieve review met prachtige 10! Tot ziens op een van onze websites. Groetjes lLelavadee Jewelry
Pluspunten
Heel mooi assortiment. Vrienelijkheid.
Hi M, dankjewel voor de mooie review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie producten. Keurig verpakt.
Hi Marc, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en precies de pas maat!
Hi, dankjewel voor de prachtige 10! Fijn dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, goed product
Hi, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
snelle levering en ziet er goed uit
Hi Trijntje, super bedankt voor de prachtige 10. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goede service en werkelijk fantastische sieraden
Hi Brenda, super bedankt voor de mooie review. Fijn week-end! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie sieraden. Goed verpakt en de ringen zijn zoals verwacht. Top!
Hi Ingrid, bedankt voor de mooie 10. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snel makkelijk en duidelijk mooie spullen en mooi verpakt
Hi Simone, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Helder, goede service, doet wat het belooft.
Hi Frouke, super bedankt voor de prachtige review. Fijne zondag ! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie sieraden, duidelijke uitleg, veel aanbiedingen. Uitgebreide producten verkrijgbaar. Ben heel positief.
VerbeterpuntenNee geen tips. Is helemaal goed.
Hi Hennie, bedankt voor de prachtige positieve review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, dankjewel! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snel en mooie artikelen
Hi Marianne, super bedankt voor de prachtige 10! Veel plezier met je aankoop en een fijn week-end. Groetjes leelavadee Jewelry
Ivm langere levertijd zou er een korting van 10% worden verrekend. Dit is helaas niet gebeurd.
Hi, dank voor je review. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 7... Een 7 geeft aan dat je nog lang niet tevreden bent geweest? We horen graag wat we kunnen verbeteren om ons gemiddelde van een 9,5 te kunnen behouden.Groetjes Leelavadee Jewelry Reactie: We hebben tijdens onze inkoop periode een kortingscode vrij gegeven. Deze kwam 2 maal voorbij in het bestelproces. Deze had je kunnen intoetsen tijdens je bestelling. Als je dit per ongeluk hebt vergeten, of niet hebt gelezen, had je een e-mail kunnen sturen dan hadden we de korting alsnog voor je verrekend. Mocht je alsnog de korting willen dan kun je ons dus mailen, we maken het graag in orde! Wellicht levert het ons dan nog een wat hoger cijfer op ;-) 1 juni: helaas geen reactie meer ontvangen...
Pluspunten
Super mooie Ring, en mooi verpakt Ben super tevreden
Hi Ch, dank voor de prachtige 10! Veel plezier met je ring en tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Het is voor de eerste keer dat ik wat bestel bij deze webshop maar heb alleen maar lof! Fijne feedback en dat persoonlijke kaartje in het brievenbuspakjetje.. echt top!
VerbeterpuntenOp het moment geen.
Hi Mirella, dank voor de prachtige review. Fijn dat je eerste ervaring met ons zo fijn voor je is verlopen. We hopen je nogmaals terug te zien op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Leuke sieraden van goede kwaliteit! En leuk verpakt!
Hi Leonie, dank voor je positieve review. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Dit geeft aan dat je onze service niet als perfect hebt ervaren. we horen graag van je wat we volgens jou nog kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle verzending, netjes verpakt, leuke artikelen
Hi, jammer dat we maar een 6 bij je hebben gescoord...wij houden van tevreden klanten, we horen dan ook graag nog van je wat er niet naar wens is geweest. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor je review. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Zou je kunnen aangeven waar je nog niet tevreden over bent geweest? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry