Pluspunten
Zeer snelle levering en snelle reactie op email Prachtige sieraden.....
Hi, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, bedankt! Fijn dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super , snelle levering, netjes verpakt, absoluut een aanrader!!!
VerbeterpuntenNvt
Hi Francis, super bedankt voor de prachtige 10. Wat goed te horen dat je helemaal tevreden bent. Fijn zonnig week-end en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Hi Gemma, bedankt voor de prachtige 10! Fijne zonnige dag toegewenst en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en de sieraden zien eruit zoals de foto op de website.
Hi Lisette, bedankt voor je beoordeling, fijn dat je tevreden bent, maar een 8 geeft aan dat je wellicht nog niet helemaal tevreden bent? (ons gemiddelde cijfer is een 9,5) We horen graag van je wat we nog kunnen verbeteren.Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Overzichtelijke website. Op telefoon goed beeld. Snelle bezorging!!! En netjes ingepakt.
VerbeterpuntenVan sommige ringen vond ik het jammer dat er maar 1 foto bij zat.
Hi Patricia, dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met onze service :-) We hopen toch dat we de volgend keer nog net iets hoger bij je kunnen scoren. Wat betreft de foto's, wij proberen altijd meerdere foto's te plaatsen, zo hebben wij deze week weer een hand en oormodel ingehuurd om foto's te maken. Deze afbeeldingen zullen worden toegevoegd. Helaas lukt het niet altijd van alle producten meerdere afbeeldingen te maken maar we doen ons best. Heb je specifiekere vragen over een sieraad dan kun je altijd van te voren even mailen zodat je wat meer info over het sieraad kunt krijgen. Groetjes en tot ziens op onze website. Leelavadee Jewelry
Hi, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super snelle levering. En de afbeelding die je ziet op de site is duidelijk en werkelijkheid ook zo.
Hi Hetty, bedankt voor je prachtige beoordeling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Duidelijke site en. Goede levering
Hi, dankjewel voor de mooie 10! Goed te horen dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super snelle levering en mooi product! Erg blij met mijn ring met maansteen.
Hi Loes, bedankt voor de prachtige 10! We wensen je veel plezier met je mooie maansteen ring en zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, Bedankt voor je mooie review en de prachtige 10! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Super bedankt voor je mooie review en prachtige 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle service. Mooie en aparte juwelen met goede prijs-kwaliteit verhouding.
Hi, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie review. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
De artikelen waren heel netjes verpakt. Ze zijn ook van hele mooie kwaliteit! Ik ben er super blij mee! Ik koop zeker nog in de toekomst!
Hi Tamara, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Super bedankt voor je mooie review en prachtige 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, mooie ring
VerbeterpuntenZo doorgaan
Hi, bedankt voor de review met een 10. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Frank, bedankt voor je beoordeling, fijn dat je tevreden bent, maar een 8 geeft aan dat je wellicht nog niet helemaal tevreden bent? We horen graag van je wat we nog kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle en vlotte afhandeling van zaken
VerbeterpuntenNVT
Hi Rudy, bedankt voor je prachtige 10, fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie sieraden! Snel en netjes geleverd.
Hi Yvonne, bedankt voor je prachtige 10, fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle service en mooi sieraad
VerbeterpuntenBij het omruilen de verkeerde maat gestuurd. Echter deze paste wel dus geen probleem.
Hi Yna, bedankt voor de prachtige review. Als we per ongeluk de verkeerde maat hebben gestuurd willen we deze natuurlijk graag omruilen. Als je aangeeft dat de ring goed past kunnen we het vast zo laten :-) Groetjes en tot ziens op onze website, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Ik ben heel blij deze webshop ontdekt te hebben. Vaak moet je voor zulke sieraden bestellen in het buitenland en dan duurt het lang voordat je het hebt. Bij Leelavadee ging het bestelproces zo super snel! De verzending was heel erg netjes en er zat een kaartje bij met een persoonlijk bericht. En de ringen die ik besteld had zijn echt prachtig :) ga hier zeker vaker terugkomen :) Bedankt!
Hi Liset, wat een mooie review heb je geschreven, bedankt voor de prachtige 10. Heel fijn te horen dat je zo tevreden bent met de snelheid van onze shop. We wensen je veel plezier met je ringen en zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prima service en super snelle levering!
Hi Marja, bedankt voor de positieve review met de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, superbedankt voor de schitterende 10. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie ring en snelle bezorging
Hi, superbedankt voor de schitterende 10. Wat fijn te horen dat je blij bent met je ring, we wensen je er veel plezier mee. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levertijd, originele producten
Verbeterpunten-
Hi, superbedankt voor de schitterende 10. Wat fijn te horen dat je onze producten leuk vindt! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
De ringen zijn kwaliteit ! Een goede communicatie en een snelle levering.
Hi, superbedankt voor de schitterende 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Jessica, bedankt voor de super 10! Groetjes Leelavadee Jewelry