Pluspunten
Snelle levering, goede producten, redelijke prijs en een goede maat
Hi Marjan, wat fijn te lezen dat je helemaal tevreden bent, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Beleefd vriendelijk snel goede verzending en mooi spul.
Hi Winet, super bedankt voor de mooie positieve review, en ook nog een prachtige 10! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi HV, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering! Product helaas niet naar wens, dus retour gedaan. Prima retourproces!
Hi Lin, dank voor je review. Jammer dat je niet helemaal tevreden was met je aankoop. Wellicht zit er een volgende keer wel iets naar wens tussen. Mooi dat je hebt ervaren dat onze retour procedure makkelijk en snel is. Groetje Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag
Hi Desiree, dankjewel voor de prachtige 10! Fijn dat je tevreden bent over onze snelle service, we zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Grote keus en snelle levering
Hi Mary, bedankt voor de positieve review. Tot ziens op onze website! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor de review met een 8. Ons gemiddelde cijfer is een 9.5. Dit geeft misschien aan dat je niet helemaal tevreden bent geweest? We horen graag van je wat we kunnen verbeteren om de volgende keer nog wat hoger bij jou te kunnen scoren. Je kunt ons mailen op [email protected] Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie spullen
Hi Patricia, bedankt voor de positieve review met schitterende 10! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie product!
Pluspunten
goed snel
Hi Regina, bedankt voor het prachtige cijfer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenDit was perfect zo.
Hi Marjan, dankjewel voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goede service snelle levering en goede kwaliteit van de bestelde artikelen. Ga heel zeker nog iets bestellen
Hi Jack, wat fijn te horen dat je tevreden bent. We zien je graag terug op onze website, en bedankt voor de prachtige 10 :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, prima!
Hi Karin, bedankt voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Marcel, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Megan, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie site en snelle levering ondanks dat de Post.nl Black Friday drukte had. Snelle reactie op mijn vraag via e-mail en het was heel mooi ingepakt als kadootje met een mooi geschreven kaartje er aan. Ik ga zeker vaker bestellen.
Hi Monique, wat een prachtige positieve review heb je geschreven, bedankt! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Gelukkig is het pakketje nog op tijd bij je aangekomen. Veel plezier ermee en we zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
High quality, fast delivery!
Hi, thanks a lot for de fantastic 10! See you again on leelavadee.nl Regards from Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie sieraden, mooi verpakt. Snelle levering en altijd een attent kaartje bij de bestelling.
Hi Sanne, wat een mooie review heb je geschreven, bedankt! Fijn dat je een tevreden klant bent, we zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Hele leuke webshop met prachtige sieraden, ik moest me echt inhouden om niet te veel te kopen. De bestelling werd supersnel verzonden en kwam mooi verpakt als een cadeautje aan. Ik kan deze webshop zeker aanbevelen!
VerbeterpuntenKleine tip: maak meer onderscheid tussen jullie verschillende webshops "Leelavadee" en "Lotus oosterse artikelen", bijvoorbeeld in de mailings en op de factuur.
Hi Tamara, bedankt voor je positieve review met prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent en dat je de aankopen als een cadeautje hebt ontvangen. Ook bedankt voor je tip. De verschillende namen kunnen soms verwarrend zijn. Lotus is het bedrijf en daar vallen een aantal webshops onder, waaronder die van Leelavadee. Onze bedrijfsgegevens (dus van Lotus) moeten echter op de factuur staan. We hopen dat het niet voor teveel verwarring heeft gezorgd. We hopen je snel nog eens terug te zien op een van onze websites. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
het produkt is niet wat ik er van verwachte ,maar het bedrijf komt mij tegemoet met een oplossing
Hi Inez, dank voor je beoordeling. Wat is je ordernummer? Indien je niet tevreden bent met je aankoop heb je ruim de tijd het te retourneren, dat is ook geen enkel probleem. Daar is onze uitmuntende retourservice voor. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, dankjewel voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Sandra, bedankt voor de schitterende 10! Fijn dat je helemaal tevreden bent. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Artikel was exact zoals op de website aangegeven. Mooie afwerking en mijn moeder ontzettend blij gemaakt met haar cadeau. Ook de verzending (en communicatie daarvan) was perfect.
Hi, bedankt voor de prachtige review! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry