Pluspunten
Supersnelle levering. Producten nog mooier dan op de foto. Persoonlijk aan de klant gericht kaartje bij de zending. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen bij Leelavadee.
Hi DV, bedankt voor de prachtige positieve review. Tot een volgende keer, dan gaan we voor een 10 ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prachtige sieraden , en snelle levering.
Hi Margot, super bedankt voor de prachtige 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Overzichtelijke website met mooie sieraden en een super snelle levering.
Hi, bedankt voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Miranda, bedankt voor de schitterende 10, we zijn blij dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goede service, artikelen voldoen helemaal aan de verwachting.
Hi Kim, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, hartstikke bedankt! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, hip assortiment! Tijdens vakantieperiode een kortingscode. Netjes opgelost
VerbeterpuntenGeen
Hi Amber, dank voor je supermooie 10! Fijn dat je de oplossing tijdens de vakantie een juiste vindt. Wij zijn weer uitgerust om straks onze nieuwe winter collectie aan te bieden ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Cloë, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. We zijn dan ook wel iets teleurgesteld met de door jou gegeven 7... Kun je aangeven wat je niet goed vond, wellicht kunnen wij hier aan werken.We horen het graag van je op [email protected] Leelavadee Jewelry30-08-'18: Hi Chloë, helaas hebben we nog geen feedback van je mogen ontvangen, zou je dit nog kunnen doen, je helpt ons hier enorm mee, bij voorbaat dank. 09-'18 Hi Chloë, wat jammer dat we niets meer van je hebben vernomen. We hopen dat je wel zo tevreden bent geweest dat we je nogmaals mogen welkom heten op onze website.
Hi, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooi assortiment, gebruiksvriendelijke website, snelle levering
Hi Kayleigh Llyn, superbedankt voor de positieve review met prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Sandra, bedankt voor de review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering. Artikelen zijn net zo mooi als op de website.
Hi, superbedankt voor de mooie review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Leuk bedrijf. Houd je goed op de hoogte van je bestelling. En de bestelling wordt op een leuke en mooie manier geleverd.
VerbeterpuntenDe omschrijving van de producten mag wel wat beter. Bijvoorbeeld van wat voor soort materiaal het is. Maar ook laten weten als er bijvoorbeeld een belletje aan een enkelbandje zit.
Hi Annick, bedankt voor je review. Een 6 is echter voor ons teleurstellend ... :-(Ons gemiddelde cijfer is een 9,5.Dat er een belletje aan het enkelbandje zit staat duidelijk beschreven bij het product. Ook leveren we enkelbandjes zonder belletje. We horen graag van je welk bandje je hebt besteld zodat we de omschrijving kunnen aanpassen als deze niet klopt.Groetjes Leelavadee Jewelry20 augustus: Helaas hebben we nog geen reactie mogen ontvangen, misschien kan dit alsnog? BVD.
Pluspunten
Zeer gedienstig, heb je een vraag? Dan wordt deze zeer snel beantwoord. De levering is snel. En de juweeltjes zijn echt mooi!!!
VerbeterpuntenBetalen via kbc-app zou erg makkelijk zijn. Ik gebruik de visa die gelinkt is .
Hi Stefanie, dank voor de review. Wij hanteren het betaalsysteem via Klarna omdat dit het meest gebruiksvriendelijk is, en de meeste betaalmethodes op een gebruiksvriendelijke manier hanteert. We hopen je terug te zien op onze website en de volgend keer toch iets hoger te kunnen scoren dan een 8. (Ons gemiddelde is een 9,5) Groetjes Leelavadee Jewelry.
Pluspunten
Leuke collectie, snelle verzending en goede service!
VerbeterpuntenMisschien mogen de prijzen van de enkelbandjes met schelpen wel wat lager (maar ik weet niet wat de productiekosten etc. zijn. Dus kan hier eindelijk ook niets over zeggen)
Hi Fion, dank voor je reactie, Wat betreft de prijzen, wij kopen rechtstreeks, dus zonder een derde party bij lokale klein bedrijven, op een fair trade wijze in. Daarnaast nemen we en klein deel van de verzendkosten voor onze rekening en zijn er de nodige verpakkings en handelings kosten. Na het bestellen krijg je bovendien een kortingsbon, waarmee de prijs ook nog omlaag gaat. Uiteindelijk komen we op een kostprijs uit waar we helaas niet nog verder onder kunnen gaan. Groetjes en tot ziens op onze website. Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee jewelry
Pluspunten
Komt afspraak na levert snel
Hi Monique, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Positive
Fast and great jewels Even be offered a bracelet!
SuggestionsContinue
Hi Aline, thank you for your excellent review. Have fun with your complementary bracelet. Beste regards, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en prachtige handgemaakte ring die goed past dankzij de goede instructies op de site. Heel tevreden.
Hi Chay, bedankt voor de positieve beoordeling met prachtige 10! Veel plezier met je ring. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Sieraad voldeed compleet aan mijn verwachting. De regenboogmaansteen in de ring is erg mooi. Goed verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Hi Anke, wat een mooie review heb je geschreven, bedankt! We zien je graag terug op onze website. Groentjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle afhandeling van verzenden en terugbetalen bij niet tevreden De verzendkosten voor het opsturen krijg je ook weer terug gestort
VerbeterpuntenVerzendkosten voor terug sturen zijn helaasvoor eigen rekening je krijgt geen retourlabel
Hi Desiree, bedankt voor je review met prachtige 10! Wat betreft de verzend/retourkosten, wij zouden alleen gratis kunnen retourneren als wij onze producten duurder maken (PostNL werkt nu eenmaal niet gratis). Aangezien wij geen bijdrage hebben in de portokosten van leveranciers (wij doen alle inkoop zelf op de fairtrade wijze) en omdat wij de prijzen van onze artikelen niet willen opdrijven, is dit helaas voor ons niet mogelijk. De werkelijke verzendkosten voor verzending naar onze klanten toe zijn overigens ook hoger dan we aan de klant doorberekenen, een klein deel van de verzendkosten zijn dus al voor onze eigen rekening. We hopen dat dit je enig inzicht geeft waarom er verzend/retourkosten worden berekend. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Donna, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Supersnelle levering. Met zorg ingepakt. Mooie producten! ❤
Hi Anne, superbedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop, en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Zeer snelle verzending en super service!
Hi, bedankt voor het beoordelen, en de prachtige 10! Fijn dat je onze service als zeer positief hebt ervaren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Betsy, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Zeer mooie juwelen, snelle levering ,mooi verpakt met steeds een persoonlijke ‘ dank je wel’
VerbeterpuntenGeen
Hi Lieve, wat een mooie beoordeling, bedankt voor de prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry