Pluspunten
Goede service en natuurlijk prachtige spullen
VerbeterpuntenGeen
Hi Ronald, wat een prachtige beoordeling heb je ons gegeven, dankjewel! Tot ziens bij een van onze webshops! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Bestelling kwam op tijd.
Hi Rianne, dank voor de review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. Jij geeft ons een 7, dat is voldoende maar voor ons niet perfect. Kun je ons misschien nog laten weten wat we kunnen verbeteren om onze service nog beter te maken?Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Chidi, bedankt voor de positieve 9, tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Duidelijke instructie, veilige betaling, snel geleverd.
Hi Jennifer, bedankt voor de prachtige 10! Wat fijn te horen dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering. Ketting prachtig.
VerbeterpuntenGeen
Hi Almira, super bedankt voor de prachtige 10! Veel plezier gewenst met de nieuwe ketting. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Hele mooie sieraden
Hi, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, super bedankt! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie ringen, mooie ketting en hanger, schitterend service... Heel blij met aankoop...
VerbeterpuntenMisschien retour voor de kosten van bedrijf
Hi Veneta Gocheva, dank voor je positieve review, wij zijn blij dat we het snel met je hebben opgelost. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prima afhandeling zeker tot een volgende keer. Groet Frans Sikkes.
Hi Frans, super bedankt voor de prachtige 10, blij te horen dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
ZEER GOED
Hi Marina, wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Vivian, superbedankt voor de prachtige 10, blij te horen dat je tevreden bent. Fijn week-end, groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Alles word optijd geleverd en is leuk en goed verpakt
VerbeterpuntenNiks
Hi Babette, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Excellent en snel
Hi Sabine, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super bedrijf
Hi Ria, wat een leuke reactie laat je achter, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en zo leuk verpakt!!!
VerbeterpuntenNvt
Hi, super bedankt voor de positieve review met prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten-
Hi Karin, super bedankt voor de prachtige 10, blij te horen dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Hi Miranda, bedankt voor de prachtige 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, superbedankt voor de positie review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Alles perfect verlopen betaling , snelle levering , top!!!
Hi Patricia, bedankt voor de review. Groetjes en tot ziens op onze website, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
SNELLE LEVERING EN EEN GOEDE SERVICE
Hi Harry, superbedankt voor de geweldig mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super snelle verzending En kwaliteit enkelbandjes
Hi Annemieke, dank voor de review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. Jij geeft ons een 7, dat is voldoende maar voor ons niet perfect. Kun je ons misschien nog laten weten wat we kunnen verbeteren om onze service nog beter te maken?Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Bestelling voelde al een echt kadootje
Hi Kristel, dank voor de review en wat super dat je ons zo'n prachtige 10 geeft. Fijn te horen dat het aanvoelde als het krijgen van een kadootje.Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goed verzorgt verpakking.zag er gezellig uit met de kaarten en info
VerbeterpuntenAlles prima
Hi Y theulen, dank voor je review. Je geeft ons een mooie 8, dat is prachtig, maar niet perfect. We horen graag wat we eventueel nog kunnen verbeteren zodat we je de volgende keer nog iets beter van dienst kunnen zijn en misschien wel een 9 of 10 kunnen scoren :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Hi Frouke, dank voor je review. Je geeft ons een mooie 8, dat is prachtig, maar niet perfect. We horen graag wat we eventueel nog kunnen verbeteren zodat we je de volgende keer nog iets beter van dienst kunnen zijn. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prachtige ring besteld, binnen op de tweede werkdag.
VerbeterpuntenAangeven in het venster welke europese maten de ringen zijn bijv.
Hi, fijn te lezen dat je tevreden bent. Dank voor de tip over de ringmaten, dit zullen we meenemen op onze website. Fijn dat je ons zo'n mooie 10 hebt gegeven, dankjewel! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Vlugge levering.Ring zoals op foto. Mooi.Tevreden vd aankoop.
Hi Tanja, dank voor je review. Dat klinkt heel positief en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren. We horen graag van je wat wij nog kunnen verbeteren om de volgende keer misschien een 9 of een 10 te kunnen scoren. Groetjes Leelavadee Jewelry