Pluspunten
Er is erg veel aandacht besteedt aan hoe leuk het verpakt is. Het is een groot plezier om je mooie enkelbandjes uit te pakken
Hi Mareille, bedankt voor je positieve review. Wij vinden het belangrijk dat mensen vrolijk worden als ze het pakketje ontvangen. Dit is bij jou aardig gelukt zo te lezen :-) Bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor de mooie 10! Fijn weekend gewenst en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prachtige sieraden, what you see is what you get! Superleuk verpakt met een gepersonaliseerd kaartje. Snelle levering. Aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Hi Pouwla, wat fijn te horen dat je zo tevreden bent en leuk dat je ons kaartje kunt waarderen. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering Lief verpakt met een persoonlijke tintje.
VerbeterpuntenIk zou het eerlijk gezegd niet weten
Hi Henrike, wat een mooie review, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Gewoon geweldig bedrijf..
Hi Sophia, wat leuk om te lezen dat je Leelavadee Jewelry gewoon geweldig vindt :-) Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Erg mooie en bijzondere sieraden Goede service
Hi Anneke, bedankt voor de prachtige review. Fijn te horen dat alles naar wens is geweest. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle bezorging
Hi Tessa, bedankt voor de fantastische beoordeling. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Gemakkelijke website, snelle en nette levering. Leuke kortingsvoucher voor een volgende bestelling. Diverse betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenVoorlopig geen tips! Ga zo door
Hi Danielle, bedankt voor de positieve review. Goed te horen dat je tevreden bent. We zijn toch wel nieuwsgierig wat we kunnen doen om de volgende keer een 10 te kunnen scoren ;-)Tot ziens op onze website.Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Nancy, bedankt voor deze prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goede website en snelle levering
Hi Anneke, superbedankt voor de prachtige 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent, tot de volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering. Goede telefonische service.
VerbeterpuntenIets minder grote verpakking voor een klein teenringetje vind ik passender.
Hi Annemieke, dank voor de feedback. Wat betreft de verzenddoosjes: onze ervaring is dat het dan bij PostNL snel zoekraakt, vandaar dat we voor de standaard kleine brievebusdoosjes (22X15) hebben gekozen. Groetjes Leelavadee Jewlery
Pluspunten
snelle levering, mooie artikelen
Verbeterpuntenmaatvoering enkel bandje beter weergeven, was voor mij te groot
Hi Ilse, dank voor je bericht. TIP: je kunt vaak een extra keer om het bandje heen knopen en het dan vastmaken, dit is een eenvoudige manier om een te lang bandje passend te maken. En mocht iets nog steeds niet bevallen dan kun je altijd retourneren, dat is geen enkel probleem. We horen graag per e-mail nog even om welk bandje het gaat, dan kunnen we het op onze website aanpassen, zou je kunnen mailen naar: [email protected] Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke website Prima omschrijving
Hi Lisette, wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor de prachtige 10! We wensen je nog een fijne zonnige zondag toe en wellicht tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
De sieraden zijn erg mooi. En ook zeer zeker apart. De snelheid van het afleveren vind ik ook fijn. De verpakking van het sieraad Toppie. En ik vind jullie site erg vriendelijk.
VerbeterpuntenGa zo door .
Hi Margot, wat goed te horen dat je helemaal tevreden bent. Bedankt voor het prachtige cijfer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Anne, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Zeer vlotte levering. Ben super tevreden met mijn bestelling, komt precies overeen met de foto.
Hi, wat fijn te horen dat je tevreden bent en dat je de sieraden overeen vindt komen met de werkelijkheid. Bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Heel snel de bestelling in huis, en netjes verpakt in een mooi zakje. Netjes
Hi Natasja, super dat je ons met een prachtige 10 hebt beoordeeld, dankjewel! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie handgemaakte spullen Leuk dat er een kaartje bij zit met een verhaaltje en bedankje voor het bestellen. Mooi nettjes verpakt met een zakje erbij waar de sieraden inzaten. Al om al TOP!
VerbeterpuntenGeen
Hi Romy, wat heb jij een leuke positieve review geschreven zeg, super bedankt! Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prachtige sieraden en gauw snel verstuurd.
Hi Ingrid, bedankt voor de positieve feedback. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Leuke spulletjes, snelle levering!
Hi Jenna, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goede en duidelijke infornatie Overzichtelijke website Persoonlijke benadering, grote waardering voor de klant
VerbeterpuntenGeen
Hi, bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie, duidelijke site. Lage verzendkosten, snel geleverd. Prachtige enkelbandjes besteld, ben er helemaal blij mee en erg leuk verpakt!
Hi Dionne, wat een superleuke review heb je geschreven, dankjewel! We zijn blij te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je enkelbandjes, we hopen op een lange warme zomer ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en mooi verpakt. Was echt een kadootje om te ontvangen!
Hi Brigitte, Bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Nette afhandeling en communicatie. Ook op website.
Hi Jacqueline, bedankt voor de beoordeling. Wellicht kun je ons nog laten weten wat onze verbeterpunten zijn zodat wij hier nog wat beter op in kunnen spelen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Fijn dat je pakket kan volgen. Snelle levering!
Hi Marion, bedankt voor de prachtige 10! Zonnige dag gewenst en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry