Pluspunten
Snelle en goede levering
Hi Ireen, bedankt voor de positieve beoordeling zo in het begin van het nieuwe jaar :-) Fijn dat je tevreden bent en graag tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prachige duidelijke website ! Ik ben fan van de ringen en armbanden (ik zou ze wel allemaal willen kopen), snelle goed ingepakte pakketjes die volgende dag na aankoop al geleverd worden. De armbanden zitten in leuke biokatoenen zakjes en iedere ring zit afzonderlijk verpakt in kleine doosjes. Ik ben steeds nieuwsgierig tot wanneer het pakketje arriveert. Ik heb ondertussen reeds 3 bestellingen gedaan en in de toekomst volgen ernog (100% zeker)
VerbeterpuntenKAN NIETS BEDENKEN
Hi Linda, wat heb je een prachtige beoordeling gegeven. Dankjewel! We zijn blij te horen dat je een tevreden klant bent. Wij willen je een heel gelukkig en bovenal een gezond 2018 toewensen en tot ziens op onze website in dit nieuwe jaar. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Gevarieerd aanbod in zowel artikelen als prijs.
Hi Marleen, bedankt voor het prachtige cijfer! Wij wensen je een goede jaarwisseling toe en tot ziens op onze website in 2018. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en goed contact met verkoper
Hi Anneke, wat fijn dat je het contact als positief hebt ervaren. Bedankt voor het prachtige cijfer. Fijne jaarwisseling en tot ziens op onze website in 2018. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Mihaele, bedankt voor het prachtige cijfer! We zien je graag terug in 2018, fijne jaarwisseling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Fast and easy ordering
Hi, thank you for your positive review. We hope to see you again in 2018 at www.leelavadee.nl Best regards, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, mooi ingepakt, goede prijs/kwaliteit
Hi Marjolijne, dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent. Mocht je nog puntjes hebben die wij kunnen verbeteren zodat we wellicht de volgende keer een 10 kunnen scoren, dan horen wij het graag van je ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Top! Snelle levering! goede prijzen! persoonlijk kaartje in de doos!
Hi, wat een mooie beoordeling heb je gegeven, dankjewel. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
ruime overzichtelijke site mooie producten heel goede verpak en levering vlugge thuisbezorging
Hi Feverke, bedankt voor het prachtige cijfer. Goed te horen dat je tevreden bent en wellicht tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Bestelling wordt snel en netjes geleverd. De belofte wordt waar gemaakt.
Hi Marjo, wat fijn te horen dat je zo tevreden bent. Dank voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Hele snelle levering en mooi ingepakt. Leuke aanbiedingen!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Hi Ingrid, bedankt voor het prachtige cijfer! Namens Leelavadee jewelry wensen we jou hele fijne kerstdagen en een gezond & gelukkig 2018 toe.
Pluspunten
snelle levering ring was zoals verwacht.
Hi, bedankt voor de review. Wij horen graag wat wij kunnen doen om de volgende keer een 10 te kunnen scoren ;-) Fijne kerstdagen en veel geluk in 2018 gewenst namens het team van Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snel, keurig verpakt en het zag er net zo uit als op de site
Hi, bedankt voor het mooie cijfer! Fijne feestdagen gewenst en tot ziens op onze website in 2018! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Product exact als op de foto en de beschrijving, van mooie kwaliteit. Supersnelle levering, mooi verpakt. Een cadeautje in de brievenbus.
VerbeterpuntenGeen enkele
Hi Regina, bedankt voor je prachtige review. Goed te horen dat je tevreden bent. We wensen je fijne feestdagen en een gezond & gelukkig 2018. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijke felicitaties aankomende feestdagen.
Hi Peter, dankjewel voor het prachtige cijfer! Wij zijn blij te horen dat je een tevreden klant bent. Alle goeds gewenst voor 2018. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie sieraden en een erg goede en snelle service.
VerbeterpuntenBetere controle op maatvoering van geleverde ringen
Hi Peter, dank voor de beoordeling. Gelukkig hebben we de verkeerd geleverde ring snel om kunnen ruilen. We hopend dat de sieraden met veel plezier gedragen zullen worden en zien je graag terug op onze website. Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2018 gewenst namens Leelavadee Jewelry.
Pluspunten
Snelle service en super leuk dat er een persoonlijk kaartje in het pakketje zat!
Hi Hannah, fijn te horen dat je tevreden bent en bedankt voor de positieve review. Wij wensen je fijne feestdagen toe en tot ziens op onze website in 2018. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
ik kan hier niets negatief over melden. Service is perfect! En het is nog eens fairtrade ook!
Hi Veerle, dankjewel voor de positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent. Fijne feestdagen en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering Persoonlijke noot Mooie producten Goed en mooi verpakt Leuke Facebook actie, vooral als je wint
VerbeterpuntenNog geen kunnen ontdekken
Hi Diana, wat een prachtige review heb je geschreven, dankjewel. Het doet ons goed te horen dat je een tevreden klant bent. Veel plezier met je aankopen en tot ziens op onze website of Facebook-pagina. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Alles is netjes en goed verpakt. Vlugge levering
Hi Anita, bedankt voor het prachtige cijfer. Fijn te horen dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, bedankt voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Zeer tevreden....Snelle levering! Mooie sieraden,de oorbellen die ik heb besteld zijn presies wat ik er van had verwacht. En wat een wat een supermooie ring!...(angelwing) top!!!
Hi Dineke, Wat superleuk om te horen, dankjewel voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Zeer snelle service en top, top, top!
Beste Joshua, Bedankt voor je mooie cijfer, daar zijn we erg blij mee! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie spullen en snel en professioneel geleverd
Beste Peter, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en graag tot ziens op Leelavadee.nl! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie kwaliteits producten voor een schappelijke prijs. Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en snel in huis. Keurig verpakt met aanvullende informatie en korting op de eerstvolgende aankoop.
Beste mevrouw/heer Hoogeveen, dank voor de schitterende review, wat fijn te horen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry