Hi Rommy, Dank voor het mooie cijfer, fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goede service en vlotte levering
Hi Jean Paul, Dank voor je positieve feedback, blij dat je tevreden bent! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Uitstekende service, snelle levering en mooie sieraden. Goede prijs/kwalitijds verhouding
Hi Altiena, Dank voor je super positieve review! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Beste Martijn, Dank voor het mooie cijfer...super! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super snelle levering en ontzettend mooie armbanden!!! Dankjewel!!
VerbeterpuntenNiks :)
Hi, dankjewel voor je positieve feedback. Wat fijn dat je blij bent met de armbanden, veel plezier ermee! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle persoonlijke levering erg mooi sieraad mooi in doosje verpakt ben er heel erg blij mee het cadeau is voor mijn dochter dus was erg blij dan devkast klopte en de levering zo snel!dank jullie wel.
Hoi Jannie, Wat goed om te horen. Dank voor je positieve review en mooie cijfer! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Hoi, Hartelijk dank voor je positieve review! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Hoi Masha, Fantastisch, dank voor je positieve feedback! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Beste Chantal, Super bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, mooie spullen , mooi ingepakt
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken
Hoi Rennie, Dank voor je positieve review! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Hele goede service en producten van top kwaliteit !!
Hi Miranda, Wat fijn dat je tevreden bent....Bedankt! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
niks negatief over te zeggen
Verbeterpuntenniets dat verbeterd kan worden
Hoi Veerle, Wat super leuk, dank voor je positieve beoordeling! Thanks, Leelavadee Jewelry
Hi Marijke, Dank voor je positieve feedback! Groetjes, Leelavadee Jewelry
Hi Ritchie, Dank voor je positieve beoordeling!
Hoi, Dank voor je positieve beoordeling. Kunnen we nog wat verbeteren? Dan horen wij het graag!
Pluspunten
Hele leuke spulletjes en ik had het de volgende dag al gekregen. Echt top!
Hi Sarah, Super bedankt voor je mooie beoordeling!
Pluspunten
Prima service! Bedankt.
Hi Xandra, Dankjewel voor je positieve beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering!
Hoi Elske, Dank voor je positieve feedback!
Pluspunten
Snelle levering. Probleempje goed en vriendelijk opgelost.
Hallo, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling, fijn te horen dat het naar tevredenheid is opgelost! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit/Prijsverhouding is goed.
Hi Monique, Dank voor je positieve feedback!
Pluspunten
Ben zo blij met mijn nieuwe armband. Hij is prachtig.
VerbeterpuntenIk vind het zo jammer dat van een ring die graag wil mijn maat al heel lang is uitverkocht.
Hi Veronica, Dank voor je positieve feedback! Laat ons a.u.b. even per e-mail weten welke ring je bedoelt, dan gaan we voor je kijken. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
snelle correcte levering, goede kwaliteit, mooie sieraden
Verbeterpuntenassortiment zilveren armbanden beperkt
Hi Jacky, Dank voor je positieve beoordeling. Momenteel zijn we bezig nieuwe zilveren armbanden online te zetten, hoop dat er iets voor je bij zit. Groetjes, Leelavadee Jewelry