Viel tegen

De ringen die ik besteld had, zagen er op de foto's groter uit dan in werkelijkheid en de maten klopten niet. Wat ook tegen viel was de prijs die je moet betalen om de sieraden terug te sturen.

Supersnelle levering van mooie oorbellen

De door mij bestelde oorbellen had ik heel snel, mooi verpakt, in mijn bezit

Super winkel

De bestelde sierraden waren heel snel bij mij thuis. Deze zijn geweldig en ik raad deze winkel voor 100% aan. Geweldig alles geloven.

Mooie kwaliteit en snelle levering

En dat tegen een goede prijs

Super leuke sieraden

Snel en goed verpakt mijn ringen ontvangen. Mooier dan op de foto, blij mee!

Prachtige ring

Prachtig product, exact zoals op foto. Snelle levering. Heel mooi en degelijk verpakt. Prima service!

Klantgericht

Ik had een verkeerde maat ring besteld. Ik kreeg keurig uitleg over wat ik fout gedaan had. Geen gedoe met ruilen etc. De juiste maat is alweer verstuurd. Top!! En...prachtige ringen!

Snelle levering, mooi verpakt.

Snelle levering en voldoet helemaal aan de verwachting

Subtiel en mooi afgewerkt

Erg blij met het zilveren hangertje wat ik besteld heb.

Al een aantal hele mooie sieraden besteld!

Voor mijn verjaardag prachtige oorbellen en hanger gekregen. Hele mooie edelstenen. Je kunt zien dat het kwaliteit is en met veel liefde gemaakt. Mijn favoriete winkel!

Mooi!

Mooie sierraden & veilig verpakt! Ik dank u zeer ❤️

Snelle levering van een artikel waar ik 100% tevreden mee ben

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag ontvangen. Het artikel voldeed compleet aan mijn verwachting

Snelle verzending, goede kwaliteit!

Gekocht voor mijn vrouw voor ons 45j arig huwelijk (saffier) Schot in de roos. Bedankt voor de snelle levering.

Heel fijn.

Ik ben erg blij met mijn bestelling.

Snel en netjes geleverd. Ringen waren ook goed van maat.

Hele mooie oorbellen

Flower power, droomvanger oorbellen. Echt zo mooi. Helemaal happy de peppy mee

Spannend

Altijd leuke sieraden met duidelijke maatuitleg enz. Prijs/kwaliteit is goed en het is altijd spannend als het sieraad komt....is vaak nog mooier dan dat je had gedacht.

Snelle levering, kwaliteitsvolle sieraden voor een schappelijke prijs. Een aanrader.

Super snel en grote klantenservice

Mijn ervaring met Leelavadee is heel positief. Naast dat ik hun collectie heel mooi vind, zijn ze ook heel klantgericht. Ik had met kerst een heel mooi armbandje gekregen. Helaas viel hij binnen twee weken plotseling van mijn pols af, zonder aanwijsbare reden. Ik heb hierover contact opgenomen. Binnen een paar uur had ik al reactie en kon ik een vervangend sieraad tegen dezelfde prijs uitzoeken. Het sieraad werd de volgende dag opgestuurd. Heel blij mee!

Uitstekend zoals altijd

2 mooie ringen met steen gescoord. Snel geleverd en mooier dan op de foto's. Super blij mee!

Ontgoocheld

ik had een prachtige ring besteld . De ring die ik besteld had teruggestuurd om 2 maten kleiner te bestellen, Helaas de ring nooit meer terug gezien Resultaat: 60e in de prullenbak.

snelle correcte levering, mooi product

Ring besteld, werd snel geleverd, mooi verpakt, ring voldoet aan de verwachtingen.

Sieraden overtreffen mijn verwachtingen

Ik keek enorm uit naar de sieraden, maar het is altijd de vraag in hoeverre de sieraden lijken op hetgeen dat je geleverd krijgt. De sieraden waren nog mooier dan de plaatjes op internet. Ik ben er super blij mee!