Leuke oorbelletjes

Leuke oorbelletjes, leuk verpakt en snel geleverd

Mooie oorbellen en goede service!

Inmiddels verslaafd aan de oorbellen van Leelavadee.

Mooie website. Bestelling is supersnel geleverd. Mooi sieraad, blij mee.

Heel mooie sieraden!

Prachtige ring met smaragd. En een mooi fijn zilveren kettinkje met kleine smaragd.

Ben zeer tevreden

Ben erg blij met het bestelde artikel en is zoals besproken de volgende dag geleverd. Super!!!

op alle fronten goed!

Snelle service, mooie sieraden.

Super tevreden en klantvriendelijkheid top

Ik heb met alle plezier bij hun geschopt. Snelle verzending.

Goed,

Jammer dat je de oorbellen niet uit de verpakking kan halen om te zien of het zo staat als je denkt

heel mooi, leuke verpakt helemaal blij

Heel mooi verpakt. Oorbelletjes zijn echt mooi. snelle levering. Top aanrader!!

Mooie sieraden niet duur

Zeer tevreden over de mooie oorbellen die ik heb besteld. Snel geleverd in een mooi stoffen buideltje en een persoonlijk bedankkaartje voor de bestelde artikelen. Mooie overzichtelijke site met mooie foto's en duidelijke beschrijving van de sieraden. Kortom ik ga hier zeker vaker bestellen....Leelavadee staat in mijn favorieten opgeslagen!

Ben heel blij mooie sieraden ik beveel het iedereen aan

Supersnel en goed

Snelle bezorging en netjes verpakt in een doosje

De bestelling en levering verliep prima

Tevreden

Toffe ringen en top service!

Weer erg blij met mijn gekochte ringen van Leelavadee. Ik had ze snel in huis en nog mooi verpakt ook. Blij mee.

Snel geleverd en mooie ring

keurig opgelost

5 sterren waard!

Ik ben fan!

Ik heb een ring, 2 paar oorbellen, een ketting met hanger en een armband gekocht. Het werd de volgende dag geleverd, alles keurig verpakt in doosjes en zakjes. Ook zat er een leuk gepersonaliseerd kaartje bij. Dit maakte het helemaal af. Ik heb bij diverse sieraden sites geshopt maar dit vind ik echt de beste. De sieraden komen overeen met de foto's op de website, je kunt super makkelijk bestellen, en de prijs kwaliteit is echt top! Ik kom zeker terug, jullie hebben er een fan bij!

Fijne shop met mooie sieraden

Super leuke shop met erg veel keus en snelle levering. Ben dol op edelsteen ringen en leelavadee heeft er veel. Blij met mn nieuwe maansteen ring die zoals altijd mooi verpakt super snel in huis was.

Goed geholpen

Duidelijke website

Erg tevreden met mijn sieraden

Mooie sieraden voor een leuke prijs en de service is snel en goed!

Goede en snelle service. Echt mooie sieraden.

De sieraden worden goed ingepakt verzonden inclusief opbergdoosje. Heel netjes verzorgt. Top!

Meer dan positief contact over een schitterend sieraad.

Het aanbod van sieraden bij Leelavadee is groot. Het contact na een bestelling is goed, snel en klantgericht. De snelle verzending en de afhandeling hiervan is goed.

Slecht

Bij de eerste keer aandoen van de oorbellen ging deze gelijk kapot. Hierna een slechte recensie geschreven. Daarna is er door een medewerker telefonisch contact met mij gezocht en zouden er nieuwe oorbellen opgestuurd worden als ik dan de recensie zou aanpassen. Zojuist de nieuwe oorbellen ontvangen. Wederom buigen ze zo gemakkelijk door ondanks de tip om ze achterstevoren aan te doen. Geen goede kwaliteit. Ben wel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Echter daarna via WhatsApp nogmaals gevraagd wanneer de recensie aangepast wordt terwijl de nieuwe oorbellen nog niet eens verstuurd waren. Voelt een beetje opdringerig.

Snelle levering goede service

Armbandje uitgezocht om als cadeautje te geven. Mooi armbandje met steentjes die er heel mooi uit zagen. Blij mee

Prachtige oorbellen en bijpassende ring.

Dit was bedoeld als cadeautje voor mijn 18-jarige kleindochter. Ik dacht tijdig besteld te hebben voor de verjaardag op 9 sept. Helaas kwam het pakketje te laat en wel op 10 sept. Herhaaldelijk kreeg ik een e-mail van de PTT. dat de zending de volgende dag zou komen, maar dat gebeurde dan niet. Eindelijk afgelopen zaterdag wel, maar te laat. Het cadeautje snel nagebracht en een stralende dankbare kleindochter daarna aan de telefoon.