Mooie sieraden,kwaleit en schoonheid

Fraaie oorbellen en armbanden verpakt in een leuk doosje als kado aan mijn dochters gegeven. Ze dragen het elke dag.

Snelle en verzorgde levering

Mooie producten

Kwaliteit en snelle levering

Weer helemaal blij met mijn bestelling.

Snelle en goede levering. Mooi producten

Wat ik kreeg kwam goed overeen met de foto's op de site.

Dit is fijn winkelen!

Mooie sieraden, fijne website, betaalbaar, supersnel geleverd en prima ingepakt.

Heel erg tevreden!

Bestelde artikelen erg zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd. Alles voldeed aan mijn verwachting en ben er erg blij mee.

Helemaal niets op aan te merken….

Erg leuke oorbelletjes en snel ontvangen

prachtig product

prachtige oorbellen, heel mooi verpakt, ben er onnoemelijk blij mee.!

Prachtige sieraden

Mijn allereerste bestelling geplaatst en helemaal tevreden. Kwaliteit van sieraden super en verzending snel. Ga hier zeker nog eens bestellen...

Prachtige sieraden en snelle levering, er is gewoon geen enkel negatief ding te zeggen over dit bedriif, alles is top en sieraden van hoge kwaliteit! 10/10 perfect, dankjewel!!

Gewelig

Geweldig product. Snelle levering

Prachtige sieraden.

Prachtige en unieke sieraden die snel en zorgvuldig verpakt geleverd worden.

Mooie oorbellen, snel geleverd.

Mooie oorbellen besteld. Deze kwamen zorgvuldig verpakt, snel in de post. Top!

Mooi artikel

Zeer snelle levering

Supper

Ik heb 4 Zilveren ringen gekocht… ze zijn goed verzorgd aangekomen. Ben er heel blij mee.

mooie producten, goede service en leik ingepakt!

mooie producten, goede service en leik ingepakt!

yeay

super,heel mooi verpakt big smile

Persoonlijk met kaart Retourneren ging vlot

Prachtige ring

Het formaat is perfect, de steen prachtig en het zilver glimt. En ook nog eens snel geleverd.

Zeer goede service

Had een armband gekocht, niet lang daarna werd t in de webshop met korting verkocht terwijl ik t volle pond had betaald. Heb hierover opmerkingen geplaatst en werd beloofd om mij de korting ook toe te wijzen. En inderdaad de korting stond na een paar dagen op mijn rekening! Dus top!

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Bestelling wordt snel bezorgd en artikelen zien er net zo uit als op de foto’s. Aanrader!

Mooie sieraden,snelle levering

Ben heel blij met mijn armband

Prachtige oorbellen!

Heel blij met de prachtige Larimar oorbellen. Zo mooi de kleur. De zilveren oorbellen zijn opengewerkt aan de achterzijde zodat het licht mooi door de steen komt waardoor nog meer intensiteit in de kleur. Verder:keurige en vlotte, levering. Dankjulliewel!

Snelle levering, mooie sieraden

Ik had nu 2 cuffs besteld. Allebei heel mooi en goede kwaliteit aangezien het zilver is. Heb ooit een ring gekregen als cadeau welle bij Leelavadee gekocht was en die is nog even mooi als toen ik die ring kreeg. Aanrader!

Mooie sieraden