Ik heb al meerdere geknoopte armbandjes gehad , maar deze is echt super gaaf , en precies zoals de afbeelding. De kleuren zijn geweldig mooi en het armbandje staat super bij mijn andere zilveren armbanden.
Hi Monique, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe bandje. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden en vlugge levering. Echt top! Leuk verpakt ook
Hi Schirley, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een set sieraden van zilver en robijn gekocht. Erg subtiel maar mooi afgewerkt. Zeker de moeite om nog eens te bestellen!
Hi Roy, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
prima ervaring gehad
Hi Saskia, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,6. Jij geeft een 7. Dat geeft aan dat je nog niet tevreden bent geweest. Kun je ons laten weten wat er niet helemaal naar wens is geweest, wellicht kunnen we je verder helpen. Ook zien we dat je ons niet (Aanbevelen--> Nee) aanbeveelt aan andere mensen, dit vinden we uiteraard erg jammer. Uit je review maken we toch op dat je wel een prima ervaring hebt gehad. We horen het graag van je. Alvast bedankt voor je terug koppeling. 24 augustus: Na de terugkoppeling hebben we begrepen dat jij een 7 een ruime voldoende en goed genoeg vindt. Wij gaan voor 100% tevredenheid van onze klant, en wij zijn alleen tevreden als onze klant ook 100% tevreden is. Daarnaast blijven we het natuurlijk super jammer vinden dat je ons niet aanbeveelt terwijl je aangeeft een 'prima ervaring' te hebben gehad... :-(
Een aanrader!!!! Heb hier al verschillende producten besteld. Het wordt snel geleverd, ziet er verzorgd uit en heeft een eerlijke prijs. De producten zijn zoals op de foto.
Hi Danielle, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De levering was redelijk snel, mooie enkelband was al lang op zoek naar deze enkelband. Heel erg tevreden!
Originele beoordeling
De levering was redelijk snel, alleen de oorbellen vielen in het echt tegen. En retour sturen, hield mij tegen omdat je dat zelf moet betalen, dat vind ik een grote min punt. Ik zal daarom ook geen sieraden meer bestellen.
Ik had na lang aarzelen een zilveren ring met turquoise besteld. Aan de hand van de maattabel toch besteld uiteindelijk. Ring was snel binnen, goed verpakt en hij was van mooie kwaliteit met mooie steen. Past perfect. Heel lij mee.
Hi Marian, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik persoonlijk vind het heel mooi.
Hi Patricia, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie artikelen zeker aanrader...
Hi Mustafa, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik had de tiger eye steen enkelbandje gekocht, zeer mooi en ook mooie omschrijving wat steen betekent. Goede klantenservice !!!
Hi Jes, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe tiger-eye enkelbandje. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Eindelijk leuke ringen in mijn grote maat
Hi Margreet, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Veel keuze,mooie kwaliteit,netjes ingepakt en snelle levering
Hi Bertha, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe siersden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb een paar zilveren citrienoorbellen besteld. Na het plaatsen van de bestelling heb ik ze een mailtje gestuurd met de foto van mijn eigen citrienring. Ik vroeg of ze een paar oorbellen konden uitzoeken wat qua kleur het beste bij mijn ring past. Ik kreeg gelijk antwoord dat het geen probleem was! De oorbellen werden snel verzonden en passen prachtig bij de ring. Ik vind ze ook heel mooi afgewerkt. Erg fijne webshop, alhoewel sommige sieraden iets meer foto's zouden kunnen gebruiken voor de duidelijkheid. Ik raad de webshop aan!
Hi Wendy, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe citrien oorbellen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De sieraden zijn in het echt mooier, prachtig. Zeer snelle verzending, ik had het de volgende dag al in huis mijn complimenten!
Hi TK, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel gevonden wat ik zocht, besteld, snel geleverd, super leuk verpakt. Voor herhaling vatbaar.
Hi Astrid, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het artikel dat ik heb besteld is snel aangekomen en is zoals verwacht en het kaartje op naam dat is toch een mooie geste van jullie alsook mooie reclame Bedankt in een woord topservice !!! Doe zo verder
Hi Vanja, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige armband met namen van mijn vrouw en kids erin. De kralen zijn erg mooi en sterk.
Hi Arjan, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armband. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima product snel geleverd ruime keuze
Hi Marieanne, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe teenring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prettig, snel, fijne manier van communiceren
Hi Andra, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armband. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd erg tevreden met alle bestellingen! Leuke sieraden!!
Hi Julienne, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie, unieke juwelen aan een eerlijke prijs. Ik had een verkeerde armband ontvangen, de volgende dag antwoord dat de correcte opgestuurd wordt. Correcte en vlotte service!
Hi Karlien, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armband. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden en een super service. Mijn nieuwe ritueel ‘s morgens als ik wakker word eerst mijn nieuwe sieraden omdoen en ze een tijdje bewonderen alvorens ik verder ga met het aankleden
Hi Els, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent en op deze manier de dag begint. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De oorknoppen met amethist zijn mooi en precies zoals ik dacht. Wat ik wel jammer vind is dat je, als je de oorbellen wilt uitpakken, het staafje van de oorknop zelf moet rechtbuigen. Jullie nemen daarmee wel een risico. Bij mij is er een staafje niet helemaal goed recht en daardoor zit de oorbel niet echt mooi tegen je oor. Ik kan dan niet op jullie terugvallen daar de zegel verbroken is. Dat vind ik heel jammer. Vandaar goed anders zou het uitstekend geweest zijn.
Snelle levering en een mooi sieraad.
Hi Jenny, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige ringen, snel geleverd en zoals omschreven Zou er zeker weer bestellen.
Hi Myrthe, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry