Goed product en snelle levering. Ook nog eens leuk ingepakt.
Hi D, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Vriendelijke medewerkers en goede service! Super blij met mijn bestelde sieraden, zijn heel mooi! Bestel hier zeker nog eens.
Hi Ine, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Blij met mijn mooie ring
Hi Sandra, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige oorbellen, goede service!
Hi Anne, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
2 Enkelbandjes gekocht, snelle reactie op mijn vraag per mail. Zelfde dag verzonden, het was wel wat langer onderweg maar dat kwam door de post. Leuk gratis kaartje ontvangen en gepersonaliseerde aanhef op bijgaande brief. Stevig verpakt in een doosje. Vandaag weer wat besteld, echt een aanrader!
Hi Jolanda, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandjes. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb een maansteen-ring besteld. In het echt nóg mooier! Ben zo blij mee. Goede service, snel in huis. Ik ga zeker nog een keer bestellen!
Hi Lea, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe maansteen ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Duidelijke informatie op de website, snelle levering, prachtige sieraden. Precies zoals op de foto. Vriendelijke medewerkers ( insta). En de sieraden zijn zo mooi! Ik kan niet stoppen met het kijken ernaar!
Hi M, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelke levering erg tevreden met het product
Hi Esther, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super goed
Hi Loes, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn eerste bestelling lukte niet meteen, een mailtje gestuurd naar de klantenservice en een snelle en prettige reactie. Na bestellen van een aantal sieraden, de dag erna in huis. Alles netjes en hygiënisch verpakt. En bij het uitpakken een feestje omdat alles er zo mooi uit zag.
Hi Gerbry, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuk enkelbandje mooi ingepakt
Hi Char, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandje. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee is goed en snel met verzenden, en correct met retour.
Hi Maria, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Wat ik heb besteld, lees; wat ik op de site zag, kwam precies overeen met de echte armband zoals thuisgestuurd. Snelle levering en ook nog eens leuk verpakt.
Hi Evelyn, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armband. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi ring ...snel geleverd. Top!!
Hi Anita, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik had enkele verlengkettinkjes nodig voor een ketting met hanger uit Engeland die volgens mij nog te klein was voor de nek van een kind. Ik kreeg ze keurig verpakt en snel toegestuurd, zodat ik de hanger nu zonder problemen kan dragen.
Hi Anja, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je verlengstukjes. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Keurig geregeld, en snelle levering.
Hi Ferrie, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie zilveren ring gekocht, Al meerdere keren iets besteld. Altijd mooi verpakt en snel geleverd
Hi Janneke, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben zeer te spreken, alles perfect, goede afhandeling en heel mooi in gepakt, binnenkort weer wat bestellen ;)
Hi IJ.A., bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De sierraden zijn bijzonder mooi en zeker aan te raden! Minpunt zijn de verzendkosten. Zowel voor heen als retourzenden kosten betalen, dan wordt het al gauw een duur sierraad...
Hi Anita, dank voor de beoordeling. Wij willen je graag uitleggen waarom er verzendkosten worden berekend. Wij bieden onze sieraden tegen de meest aantrekkelijke prijzen aan. Wij verzenden met PostNL. Jij betaalt verzendkosten, maar dit zijn niet de werkelijke kosten. Wij nemen al een deel hiervan voor onze rekening. Bij bestellingen boven €50,- nemen wij de verzendkosten zelfs geheel voor onze rekening. De verzendkosten gaan rechtstreeks naar PostNL toe. De mensen van PostNL moeten immers ook wat verdienen. Wij kunnen alleen gratis verzenden als we de prijzen van onze sieraden zouden verhogen. Dan heb je als klant het idee dat je gratis verzending hebt maar dit is uiteraard niet zo, het product is gewoon duurder gemaakt... Omdat wij transparant willen blijven kiezen wij voor 2 prijzen, 1 voor het product en 1 voor de verzending. We hopen dat dit je een beetje inzicht heeft gegeven waarom er verzendkosten worden berekend. Met vriendelijke groet, Leelavadee Jewelry
Een duidelijk in goede sfeer site met mooie sieraden en dat voor een leuke prijs
Hi Henriette, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
oorhangers beantwoordden geheel aan mijn verwachtingen
Hi mevr. M Bakker-Bouwman, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorhangers. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Gewoon perfect en fijn
Hi Narone, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het bestelde product kreeg ik super snel geleverd. De kwaliteit was erg goed.
Hi Erik, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Fijne overzichtelijke website met zeer ruim aanbod. Mooie sieraden en snelle levering. Elk sieraad apart ingepakt in doosje. Heb gladde zilveren ringen besteld maar zal zeker nog een of meerdere ringen met edelstenen bestellen.
Hi Helena, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe gladde zilveren ring. We zien je graag terug in onze webshop voor een mooie edelsteen ring. Dan gaan wij dan voor een 10 ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
's-Middags besteld, de volgende ochtend in huis!
Hi Catharina, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry