Mijn bestelde kettinkje is nog mooier dan verwacht. Snel verstuurd, keurig verpakt, kortom perfect!

Supersnelle verzending. Lief en met zorg verpakt in een mooi zakje. Hygienisch gesealde oorringen. Zeer aan te bevelen!

Zilveren bangle besteld deze was helaas beschadigd maar na contact netjes opgelost! Goede service!

Fantastische ring!

In eerste instantie werkte de toegezonden link van track&tracé niet. Een mail hierover gestuurd in de avond en gelijk reactie terug gehad en ook een juiste link. De ring was er snel en een snelle reactie. Top!

Ik ben super blij met mijn enkelbandje! En wat een goede service!

Correcte en stipte levering

De juweeltjes werden precies volgens de beloofde prijs/ kwaliteit afgeleverd op het beloofde tijdstip. Betrouwbare webshop!

leuke sieraden !

aparte mooie grote ringen, ik heb helaas een maat te groot besteld en de retour is nog niet verwerkt, maar ik ga weer een andere ring bestellen want nu weet ik welke maat ik nodig heb. Razend snel geleverd, netjes ingepakt. Als je wat aparts zoekt moet je hier zijn. Webshop is duidelijk.

Mooi!

Mooi product en snelle levering!

Mooi

Goede kwaliteit, leuk ingepakt. Volgende dag bezorgd.

Prachtige ringen voor een mooie prijs en snelle levering. Ik ben super tevreden.

Nette en attente service, mooie sieraden!

Heel blij met me salamander enkelbandje. Transparante site, je krijgt wat je besteld!

Alles zoals beloofd....

Uitstekend!

Snelle levering, en service zoals vroeger.

Een enkelbandje voor mijn meisje gekocht. Snel en keurig verpakt geleverd. Per e-mail contact gehad met klantenservice. Snel en vakkundig geholpen.

Prima, snelle en keurig verzorgde levering.

Een hele duidelijke website en ontzettend snelle verzending!

Snelle levering. Goed product. Is een kadootje wat nog niet gegeven is. Maar ik ga er vanuit dat het voldoet.

Mooie kwaliteit ringen

Mooie Maansteen ring gekocht voor aantrekkelijke prijs, zoals altijd snel geleverd. Erg goed!

Leelavadee Jewelry Zilveren ring Turquoise Elle

Waren wat kleine mankementen met de ring maar naar tevredenheid opgelost. Vriendelijk personeel en uitmuntende service. Nog niet eerder meegemaakt.

Prachtige kwaliteit

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en dat is zeer goed bevallen. Ruime keuze, mooie armbanden (kralen armbanden besteld) en echt mooie/goede kwaliteit. Na mijn eerste bestelling (om de kat eerst uit de boom te kijken) bij dit voor mij nieuwe online bedrijf, wederom een bestelling geplaatst. Prijs/kwaliteit is uitstekend bij de door mij bestelde armbanden!!!

Prettig contact en mooie sieraden

Na eerst contact over een artikel te hebben opgenomen was de levering direct opgenomen. De volgende werkdag was de levering. Mooie ring en fijne ketting!

Helemaal leuk!

Leuke enkelbandjes, maat klopt en snelle levering!

Hartstikke goed !

Goede ervaring... Direct contact en super mooie bandjes besteld! Nadat de kassa geen korting had berekend , heb ik een mail gestuurd om te vragen hoe dat kan. Kreeg snel een antwoord dat ik alsnog de korting mag ontvangen. Super service!

Snelle levering. De sieraden zijn netjes verzegeld en verpakt. Sieraden voldoen aan verwachting en komen overeen met de foto's op de website. Goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit is goed in verhouding.

Vrolijke mooie sieraden

Leuk verpakte Ibiza sieraden. Snelle levering.

2 enkelbandjes besteld ze zijn heel leuk en ik had ze de volgende dag binnen Ben er super blij mee