Mijn bestelde kettinkje is nog mooier dan verwacht. Snel verstuurd, keurig verpakt, kortom perfect!
Hi Marina, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe kettinkje. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Supersnelle verzending. Lief en met zorg verpakt in een mooi zakje. Hygienisch gesealde oorringen. Zeer aan te bevelen!
Hi Lucia, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorringen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zilveren bangle besteld deze was helaas beschadigd maar na contact netjes opgelost! Goede service!
Hi JM, fijn dat je helemaal tevreden bent met de geboden oplossing. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Zilveren bangle besteld. Bangle kwam binnen met beschadigingen en leek dus al gedragen. Tevens was het beginstuk waar de sluiting de bangle in gaat open gebarsten meteen de prullenbak in.
In eerste instantie werkte de toegezonden link van track&tracé niet. Een mail hierover gestuurd in de avond en gelijk reactie terug gehad en ook een juiste link. De ring was er snel en een snelle reactie. Top!
Hi Marjenke, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben super blij met mijn enkelbandje! En wat een goede service!
Hi Birsen, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandje. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De juweeltjes werden precies volgens de beloofde prijs/ kwaliteit afgeleverd op het beloofde tijdstip. Betrouwbare webshop!
Hi Johan, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
aparte mooie grote ringen, ik heb helaas een maat te groot besteld en de retour is nog niet verwerkt, maar ik ga weer een andere ring bestellen want nu weet ik welke maat ik nodig heb. Razend snel geleverd, netjes ingepakt. Als je wat aparts zoekt moet je hier zijn. Webshop is duidelijk.
Hi Ola, bedankt voor de review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Je kunt in je account zien wat de status van je retour is. In de regel wordt een retour binnen 3 werkdagen afgehandeld. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Mooi product en snelle levering!
Hi Mariëtte, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede kwaliteit, leuk ingepakt. Volgende dag bezorgd.
Hi Sharla, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige ringen voor een mooie prijs en snelle levering. Ik ben super tevreden.
Hi Esther, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ringen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel blij met me salamander enkelbandje. Transparante site, je krijgt wat je besteld!
Hi Anka, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandje. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Uitstekend!
Hi Alice, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een enkelbandje voor mijn meisje gekocht. Snel en keurig verpakt geleverd. Per e-mail contact gehad met klantenservice. Snel en vakkundig geholpen.
Hi Gert, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat jij tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden (je vriendin dan ;-)). We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima, snelle en keurig verzorgde levering.
Hi Leila, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een hele duidelijke website en ontzettend snelle verzending!
Hi Daphne, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. Goed product. Is een kadootje wat nog niet gegeven is. Maar ik ga er vanuit dat het voldoet.
Hi Regien, dank voor je review. We hopen dat het naar wens is. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie Maansteen ring gekocht voor aantrekkelijke prijs, zoals altijd snel geleverd. Erg goed!
Hi Janny, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Waren wat kleine mankementen met de ring maar naar tevredenheid opgelost. Vriendelijk personeel en uitmuntende service. Nog niet eerder meegemaakt.
Originele beoordeling
De steen valt er al af na 1 dag. Blijkt vast te zitten met karton. Goedkoop is duurkoop zeg men wel eens. Wat een afgang afgelopen weekend bij mijn vriendin. heb de steen maar zelf herstel d.m.v. lijm laag.
Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en dat is zeer goed bevallen. Ruime keuze, mooie armbanden (kralen armbanden besteld) en echt mooie/goede kwaliteit. Na mijn eerste bestelling (om de kat eerst uit de boom te kijken) bij dit voor mij nieuwe online bedrijf, wederom een bestelling geplaatst. Prijs/kwaliteit is uitstekend bij de door mij bestelde armbanden!!!
Hi Gerard, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armbanden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Na eerst contact over een artikel te hebben opgenomen was de levering direct opgenomen. De volgende werkdag was de levering. Mooie ring en fijne ketting!
Hi Marga, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke enkelbandjes, maat klopt en snelle levering!
Hi Chantal, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandjes. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede ervaring... Direct contact en super mooie bandjes besteld! Nadat de kassa geen korting had berekend , heb ik een mail gestuurd om te vragen hoe dat kan. Kreeg snel een antwoord dat ik alsnog de korting mag ontvangen. Super service!
Hi Pien, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. De sieraden zijn netjes verzegeld en verpakt. Sieraden voldoen aan verwachting en komen overeen met de foto's op de website. Goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit is goed in verhouding.
Hi Mirjam, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuk verpakte Ibiza sieraden. Snelle levering.
Hi Annelies, bedankt voor de review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe Ibiza sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
2 enkelbandjes besteld ze zijn heel leuk en ik had ze de volgende dag binnen Ben er super blij mee
Hi Anita, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandjes. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry