Helemaal happy met Leelavadee. Snelle levering en heel veel mooie sieraden. Mooie ringen gekocht. Wel jammer dat je er zo hebberig van wordt :-)
Hi Kelly, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie ring en oorbellen besteld, helaas ring te groot en deze terug moeten sturen. Na 1 week kreeg ik een mail waar zonder uitleg verzocht werd 2,99 te betalen. Hierover geïnformeerd en erachter gekomen dat, omdat ik de oorbellen heb gehouden, het uiteindelijke bedrag onder de 50 euro viel en dus buiten de gratis verzendkosten. Hier was ik niet zo blij mee. Uiteindelijk telefonisch goed opgelost. Klantenservice was vriendelijk en dachten met me mee. Oorbellen zijn overigens erg mooi.
Hi Anne, bedankt voor de review. Fijn dat je de klantenservice als positief hebt ervaren en we hopen dat je begrijpt waarom er verzendkosten worden berekend. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Ik bestel hier niet meer. 1 ring en 1 paar oorbellen besteld, ring te groot dus deze terug moeten sturen (verzendkosten van 4,50 erover betaald) oorbellen gehouden. Krijg ik 1 week later een mail zonder tekst en uitleg of ik even 2,99 kan overmaken. Gebeld en krijg de melding dat die 2,99 de verzendkosten over de oorbellen zijn, omdat het originele bedrag nu onder 50 euro valt. Heb dit nergens ooit meegemaakt, vind het maar kinderachtig.
De verpakking was al erg mooi met het doosje en het linnen zakje! De sieraden waren erg prachtig!!
Hi Marijn, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent en wat leuk dat je de verpakking ook mooi vindt. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuk product. Ziet verzorgd uit allemaal.
Hi Jennie, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke oorbellen gekocht dit keer. Zoals gewoonlijk snel in huis en erg mooie kwaliteit. Blij mee!
Hi Maartje, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De sierraden zien er ontzettend mooi uit. Ook hoe het verpakt zit is echt om door een ringetje te halen. Zelf had ik een armbandje van edelsteen besteld en daar was de kwaliteit matig van. Het slotje was helaas na twee keer dragen kapot. Zo ook het armbandje wat ik voor een vriendinnetje had gekocht. Het bandje van mijn vriendin is volledig vergoed. Voor mij is ook een passende oplossing gezocht. Dus dat is netjes opgelost. Wellicht dat de andere type sierraden beter van kwaliteit zijn.
Beste Gini, wat jammer dat je niet tevreden bent. Wij vinden het met name zo jammer omdat we het voor ons gevoel naar tevredenheid met je hadden opgelost. Het eerste bandje voor je vriendin hebben we direct vervangen voor een nieuw armbandje. De tweede keer gaf je aan dat je bandje zoek was geraakt. Je kon hier echter niet aantonen dat het bandje defect is geraakt. Toch hebben we je direct een shop tegoed van 50% van het aankoopbedrag aangeboden zodat je iets anders uit kon zoeken. Als wij geen bewijs van defect hebben kunnen we natuurlijk onmogelijk 100% vergoeden, ook wij moeten het immers weer kunnen verhalen op onze leverancier. Wij zijn van mening dat er niets mis is met de kwaliteit van de deze armbandjes maar dat deze bandjes wellicht iets te fragiel voor jou zijn en dat een wat "zwaarder" armbandje wellicht een betere keus voor jou is. Met vriendelijke groeten, Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
De sierraden zien er ontzettend mooi uit. Ook hoe het verpakt zit is echt om door een ringetje te halen. Zelf had ik een armbandje van edelsteen besteld en daar was de kwaliteit ontzettend slecht van. Het slotje was helaas na twee keer dragen kapot. Zo ook het armbandje wat ik voor een vriendinnetje had gekocht. Wellicht dat de andere type sierraden beter van kwaliteit zijn.
Beste Gini, wat jammer dat je niet tevreden bent. Wij vinden het met name zo jammer omdat we het voor ons gevoel naar tevredenheid met je hadden opgelost. Vervolgens krijgen we alsnog een negatieve review. Daar willen we dan toch graag nog even op reageren. Het eerste bandje voor je vriendin hebben we direct vervangen voor een nieuw armbandje. De tweede keer gaf je aan dat je bandje zoek was geraakt. Je kon hier echter niet aantonen dat het bandje defect is geraakt. Toch hebben we je direct een shop tegoed van 50% van het aankoopbedrag aangeboden zodat je iets anders uit kon zoeken. Als wij geen bewijs van defect hebben kunnen we natuurlijk onmogelijk 100% vergoeden, ook wij moeten het immers weer kunnen verhalen op onze leverancier. Wij zijn van mening dat er niets mis is met de kwaliteit van de deze armbandjes maar dat deze bandjes wellicht iets te fragiel voor jou zijn en dat een wat "zwaarder" armbandje wellicht een betere keus voor jou is. Wat we toch ook vreemd vinden is dat je ons weliswaar niet aanbeveelt maar vervolgens nog wel een bestelling bij ons plaatst?! We nemen morgen graag telefonisch contact met je op om het een en ander te bespreken. Met vriendelijke groeten, Leelavadee Jewelry
werd goed geholpen kreeg alle informatie die mij beloofd werd en handige site
Dit prachtig sieraad was zeer snel geleverd. Ben er heel blij mee. Ga vaker wat bij jullie bestellen.
Hi Ria, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie oorbellen besteld.Super snel gekregen. Ben er blij mee.
Hi Astrid, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke aankoop gedaan. Werd snel bezorgd! Prima.
Hi Iris, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn mooie ring werd zeer snel bezorgd, toen hij te klein bleek heb ik hem terug gestuurd maar had verkeerd begrepen hoe het systeem precies werkt. Mij werd het per email heel vriendelijk uitgelegd en een nieuwe (grotere) direct toegestuurd, prima service. Ik draag mijn prachtige ring nu met veel plezier.
Hi Annelies, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
2 super leuke armbanden ontvangen. Alleen jammer dat ik 2 x bestel kosten had betaald maar dat was mijn eigen domme schuld. Zag even later na eerste bestelling nog een leuke armband. Dus goed kijken ze hebben te veel leuks hihihi
Hi Françoise, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armbanden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer tevreden met mijn armband,zou hier zeker weer iets kopen
Hi Michel, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede en snelle service
Hi Wendy, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ontving mijn bestelling snel, netjes en degelijk verpakt. Helaas was een van de twee ringen toch niet helemaal mijn smaak, maar die kon gemakkelijk retour gestuurd worden.
Hi Marloes, bedankt voor de review, fijn te horen dat je tevreden bent en dat je het retourneren makkelijk vond. Je geeft een 8. Wellicht ben je toch niet helemaal tevreden en daarom horen we graag wat we kunnen verbeteren, zodat je de volgend keer misschien wel 100% tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Blij met mijn aankoop en zeer tevreden over de snelle verzending.
Hi Robine, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelband. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie en overzichtelijke website, kwalitatieve producten, ruime keuze, sturing voor maten (ringen, enkelbandjes enz.) super! Levering heel correct! Pakket héél verzorgd. Faire prijzen. Chapeau Leelavadee en bedankt!
Hi Chantal, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe Leelavadee sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima ervaring. Bestel zeker nogmaals. De
Hi E, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden voor een mooie prijs.
Hi Johanna, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle en correcte levering. Mooie armband, wel enigszins fragiel.
Hi Yvonne, bedankt voor de review, wat jammer te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Indien de armband toch niet helemaal naar wens is kun je hem uiteraard altijd retourneren, dan krijg je je aankoopbedrag terug. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zilveren ringen gekocht voor mijn dochter en mij. We waren er heel blij mee totdat we beiden na een halve dag een zwarte afdruk van de ring op onze vingers hadden staan. Contact opgenomen, maar we mochten ze niet retour doen, omdat we het labeltje hadden verwijdert. We kregen te horen dat dit heel normaal was voor zilveren ringen, maar wij hebben dit nog nooit meegemaakt bij zilveren producten. Na veel mailcontact mochten wij als tegemoetkoming voor 50% iets anders uitzoeken uit hun webshop. Wij kunnen ons hier niet in vinden. Volgens ons bestaat er ook zoiets van garantie en retourservice binnen 14 dagen. Wij willen gewoon ons geld terug!!! Wij vinden dit een hele slechte service en een slechte kwaliteit van zilveren ringen. Ook al vindt Leelavadee dit blijkbaar heel normaal. Als wij van de zwarte rand op onze vingers af willen, moeten we volgens Leelavadee, nagellak aan de binnenkant van de ringen smeren. Het is de omgekeerde wereld. Volgens ons moeten ze gewoon een goed product leveren. Wat een slechte service en een slechte kwaliteit!!!!!
Beste Willie, ons inziens hebben we alles geprobeerd om je uit te leggen dat het verkleuren en afgeven van zilveren sieraden volkomen normaal is. Dit oxidatieproces kan verschillende oorzaken hebben. Het is juist een teken dat het om echt zilver gaat. Dit is een feit. Wij betreuren het dan ook dan je ons onterecht beschuldigt van het verkopen van "nepzilver" .Bij Leelavadee Jewelry verkopen wij uitsluitend sieraden van 925 zilver. De kwaliteit van onze sieraden is uitstekend en aan ons Kiyoh review cijfer (een 9.6) kun je zien dat 99% van onze klanten erg tevreden is over onze sieraden en service. Wij begrepen al vrij snel dat je niet openstond voor welke oplossing dan ook maar alleen je geld terug wilde hebben. Dat is echter alleen mogelijk indien sieraden ongedragen zijn en voorzien van label. In je e-mail berichten naar ons gaf je aan dat beide ringen zijn gedragen. Wij hebben je vervolgens een oplossing aangeboden en daarnaast een tip om het verkleuren te voorkomen maar ook hierop reageerde je negatief. Wij betreuren het ten zeerste dat we niet samen tot een oplossing zijn gekomen. Bij Leelavadee Jewelry heeft kwaliteit en service top prioriteit en denken we altijd in oplossingen en niet in problemen. Helaas hebben we in dit specifieke geval moeten concluderen dat we er niet met iedereen uit kunnen komen.
Ik had een ring besteld en ontving deze de volgende dag keurig verpakt thuis. Prima service en prachtige kwaliteit ring.
Hi Annet, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring is heel mooi, voldoet aan de verwachtingen. Snelle bezorging
Hi Yvonne, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie spullen en snel geleverd. Vind het persoonlijk wel jammer dat je met ruilen zelf voor de retour kosten moet betalen.
Mooie kwaliteit
Hi M, bedankt voor de review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry