Mooie kwaliteit ringen met grote heldere stenen. Snelle verzending en goed verzorgde verpakking. Mijn eerste bestelling is zo goed bevallen dat ik snel een 2e plaats!

Fast delivery and excellent quality products

Just perfect!

Mooie kwaliteit goede prijs, leuke aanbieding

Zeer tevreden, maat valt iets kleiner dan ik van een andere juwelier gewend was. Kwaliteit mooi, snel geleverd, leuke aanbieding, goede actie dus super tevreden!! Een aanrader en zeker voor een volgende bestelling.

Prachtige unieke oorbellen, snelle en goede levering.

vlotte levering

bestelling leuk verpakt en precies wat ik wilde hebben.

Geweldig!

Bestelling binnen 24 uur al binnen, gelijk mailtjes ontvangen dat mijn bestelling binnen was en waar ik terecht kon met vragen. Bestelde sieraden waren exact zoals op de website, heel mooi!

Superblij met mijn prachtige ring

Snelle verzending, stevig verpakt Alles top!

Prachtige ring en oorbellen

Snel geleverd en precies goed!

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Heel fijn dat deze winkel rekening houdt met mijn opmerking voor een bepaalde kleurschakering labradoriet. Ze hebbem me de meest grpen/grijze oorbellen gestuurd terwijl labradoriet vaal veel blauw heeft. Ook snelle persoonlijke reactie. Top!

Super mooie Maansteen oorbellen gescoord

Hele mooie maansteen oorbellen gekocht en ook nog heel snel geleverd, ik ben happy!

Hele Mooie hanger

Goede foto’s en goed omschreven product. De hanger die ik ontvangen heb kwam helemaal overeen met wat ik verwachtte en bedoelde. Heel blij mee

Jammer van de sluiting van de oorbellen

De sieraden zien er mooi uit, alleen de oorbelletjes kreeg ik moeilijk in dit kwam ( door contact met jullie ) dat ze zo klein zijn.

Ik ben zeer tevreden, savonds besteld , de volgende dag in huis , netjes verpakt in de brievenbus, super

Mooie uitgebreide en betaalbare collectie sieraden

Ruim aanbod aan betaalbare sieraden. Snelle en nette verzending. Makkelijk en snel bereikbaar via mail en telefoon. Jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Prachtige juwelen en snelle levering

Ze hadden precies wat ik zocht: labradoriet arndbandje, oorbellen en hanger! Ook nog eens veel keuze en heel redelijke prijzen. Supersnel geleverd. Perfect, as always!

Prachtige sieraden en snel geleverd

Mijn eerste ervaring met Leelavadee is echt helemaal top. Ik bestelde een ring en een paar oorbellen en had het de volgende dag al in huis. De oorbellen waren in het echt nog mooier dan ik had verwacht, ik ben er super blij mee. Ik zal zeker vaker hier gaan bestellen, ook leuke kadootjes!!!

goede afhandeling, ook bij teruggave

levering was snel en goed; moest helaas wel terug waarbij het retourneren soupel ging.

Mooi hangertje en snelle levering

Mooi hangertje en snelle levering

Mooie items

Er is voor iedereen wel wat te vinden door het uitgebreide assortiment. Klantenservice is altijd goed te bereiken en mailtjes worden snel beantwoord. Er wordt altijd voor een passende oplossing gezocht als iets niet gaat zoals t moet gaan. Ik geniet nog elke dag van de mooie items die ik bij Leelavadee heb gekocht.

Snel en goed

Leuke spullen

Mooi en rap

Prachtige keus, mooie artikels en rap geleverd. Schitterend !

Kwaliteit en persoonlijk contact

Super vriendelijk in het contact wat het laagdrempelig maakt. Zeer vlotte levering en mooie kwaliteitssieraden. Alle lof!

Snel super en netjes

Altijd alles oprijd, persoonlijke benadering is top En geweldige sieraden