Nice
Hi Brigitte, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandjes en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Vlug geleverd
Hi Riekie, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben zeer tevreden
Hi Jolanda, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel snel geleverd ben er super blij mee en me zusje ook! Bedankt voor de snelle service
Hi Stef, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent, en je zusje ook :-) We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn produkten werden supersnel geleverd. Ze zien er prachtig uit, nog mooier dan op de foto. De sieraden die ik heb besteld zijn erg vrouwelijk. Ik vraag me wel af of het touwtje van de armband stevig is, bij de sluiting is het erg dun, maar 1 dun touwtje. Zou jammer zijn als deze snel stuk is, want ben er erg blij mee.
Hi Cicka, bedankt voor de review. Is het bandje kapot? Da kun je uiteraard contact met ons opnemen, wij staan garant voor een uitstekende service en lossen problemen graag op. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ber ongeluk verkeerde maar bestellen. Zelf de dag gebeld en meteen geregeld. Product super kwaliteit!
Hi Tomasz, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zoveel mooie enkelbandjes; dat was lastig kiezen. En er zijn nog zoveel meer mooie sieraden. Ik kom vast en zeker nog eens terug.
Hi Nynke, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandje en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering ,mooie producten,reageren ook op fb op vragen.Het ontvangen van de sieraden was echt een feestje.Ga zo door ik ben fan volgende maand zeker weer een bestelling plaatsen!!
Hi Mandine, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Tevreden over de snelle afhandeling en de kwaliteit van het product.
Hi Jessica, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie teenringen, kloppen met fotos op internet. Netjes verpakt en snelle levering.
Hi Annemarie, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle sevice en prima verpakt!
Hi Ingrid, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima en snel
Hi Yvonne, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De website is gebruiksvriendelijk, de sieraden zijn zowel mooi als betaalbaar en ze werden heel zorgvuldig verpakt, supersnel verstuurd. Ik ben heel erg tevreden over mijn eerste bestelling en er volgen er ongetwijfeld méér in de toekomst.
Hi Femke, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Veel keuze en een zeer snelle levering
Snelle levering, leuke verpakking. Het enkelbandje is in het echt zelfs mooier dan op de foto
Hi Sandra, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandje en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Producten zijn mooi, goede kwaliteit en niet duur. Leuke kaart met je naam erop maakt het wel heel persoonlijk!
Hi Esther, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zoals op de foto
Hi Roos, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben heel tevreden en blij met mijn bestelling en krijg er ook veel complimenten over
Hi Claudia, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hel leuke site prachtige sieraden,en snel geleverd,alleen had ik 10 % korting omdat ik mij emal had ingevuld, maar werd niet verrekend
Hi Grietje, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en precies zoals ik verwachtte! Mooie ring en keurig verpakt. Ik blijf zeker klant!!
Hi Gerdy, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Makkelijke bestelprocedure. Communicatie via mail heel prettig en volledig. Snelle levering en kwalitatief goed artikel. Heel tevreden!
Hi M, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring is echt mooi,iets smaller dan gedacht. Ik ga deze cadeau geven,hopelijk is ze er blij mee. En een leuk prijsje.
Hi Antjen, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Nu hopen dat diegene die hem krijgt dat ook is. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Items zoals beschreven en snelle levering
Hi Freya, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het is net wat ik wilde . De grote en ja gewoonweg heel mooi .
Hi Linda, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima klantenservice, mooie ring
Hi Debby, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry