Mooi enkelbandje en snelle bezorging
Hi Inge, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je enkelbandje en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle service, duidelijke info, kwaliteit
Hi Janke, bedankt voor de positieve review. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Duidelijke communicatie over levering
Hi Linda, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Duidelijke website, snelle levering, klantenservice kan beter.
Hi M, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je bijna helemaal tevreden bent. Wat bedoel je met 'klantenservice kan beter'? Wij zijn vandaag terug gekomen van onze inkoop. In deze week zijn we telefonisch inderdaad niet bereikbaar (door tijdsverschil) maar dit maken we kenbaar via de voicemail. De mail beantwoorden we altijd binnen 24 uur. Ook dit kan door het tijdsverschil vaak niet sneller. We horen graag nog of dit voor jou inderdaad een probleem is geweest? Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Makkelijk te bestellen, duidelijke beschrijving van de ring. Mooi verpakt mogen ontvangen.
Hi Laura, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle verzending en super mooie sieraden
Hi Marlon, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima kwaliteit, veilig verpakt, in goede staat ontvangen.
Ziet er prima uit en binnen dag geleverd.
Perfect ! Zéér snelle levering ! Goed verpakt !
Hi Dirk, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De enkelbandjes die ik besteld had zijn mooi, precies zoals op de foto's! Fijn dat ze te verstellen zijn in 2 maten. De levering was snel en de bandjes zaten in een mooi zakje. Helemaal tevreden!
Hi Marina, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je enkelbandjes en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige producten en snelle levering
Hi Samarah, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik had een paar Ibiza style enkelbandjes besteld. De kleuren zijn in het echt net zo mooi als op de foto's. Mooi gevlochten bandjes, perfecte kleuren en vooral ook leuk en netjes verpakt, met een leuk kaartje erbij. Echt een leuk kadootje om uit te pakken!
Hi Tineke, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je Ibiza enkelbandjes en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
de combi waar ik mij thuis in voel: ondernemen met het hart erbij én mooie dingen maken
Hi Katrien, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
mooie teen ringen besteld en snel gekregen, voldoen aan de verwachting. Mijn vrouw is er enorm blij mee
Hi Chris, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je vrouw blij is met de teenringen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle bezorging. De ring is prachtig. Ben er erg blij mee
Hi Marleen, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi product en verpakking, snel geleverd
Hi Inge, bedankt voor de positieve review. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke aparte oorstekers gevonden hier, was er al tijdje naar opzoek. Goede service snel geleverd!
Hi Esther, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je oorstekers en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede informatie. Perfect verpakt en verzonden. Al zou ik een kritische nood moeten geven, kan deze niet bedenken. Mvgr Ina
Hi Ina, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering van een aantal mooie produkten. Blij mee!
Hi Bianca, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ruime keuze in ringen. Jullie zijn mooi vlot in de afhandeling van de bestelling. Dat waardeer ik zeer! Als Post.nl meewerkt, is het vandaag besteld, morgen in huis. Grote klasse!
Hi Ria, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Code van pakket automaat kwam niet door
Hi Ankie, bedankt voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9.7. Jij geeft een 6. Dat is voor ons een zeer teleurstellend cijfer. Wij vinden het uiteraard zelf ook heel vervelend als PostNL zijn werk niet doet zoals het hoort. Echter zien we wel dat je pakketje toch al na 1 dag op het postkantoor lag en je van ons via de mail alle notificaties hebt ontvangen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden en heel mooi verpakt. Top winkel !
Hi Marjolein, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
erg positief
Hi Colinda, bedankt voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9.7. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je nog niet 100% tevreden bent. We horen graag wat we volgens jou kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben heel blij met de verschillende enkelbandjes met belletjes die ik heb gekocht bij Leelavadee. Snelle service en goede kwaliteit. Ze zien er schitterend uit en die belletjes geven een heel speels geluid. Leuk cadeautje voor mezelf en om te geven. Ga er meteen weer een paar bestellen. :)
Hi Judith, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je belletjes enkelbandjes, een echte fan ;-) en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie producten
Hi Selena, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry