Hi EH, bedankt voor de positieve review. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Maansteen ring besteld, volgende dag al in huis. Prachtige ring, mooi glanzend zilver en mooi afgewerkt.
ik had per ongeluk t verkeerde besteld en 1 mailtje was genoeg om t goede te krijgen echt te gek..mooie kwaliteit!!!!
Hi Bianca, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed.snelle levering.netjes verpakt.
Hi Marika, bedankt voor de review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi assortiment, snelle levering, vriendelijke service.
Hi Marjolein, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Oorbellen in goede staat aangekomen en wat zijn ze mooi!
Hi Miep, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het door mij bestelde artikel is net zo mooi als op de foto en zorgvuldig verpakt. Ook de volgende dag binnen. Perfect om jezelf of een ander een prachtig cadeau te geven.
Hi Anna Deborah, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik vind de sieraden van mooie kwaliteit. De levering is supersnel en het feit dat je voor brievenbus of afhaalpunt kan kiezen vind ik top. Zo hoef ik mijn buren niet te belasten met mijn aankopen.
Hi E, bedankt voor de positieve review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Had meteen 2 ringen besteld en ze zijn echt heel mooi. Blij mee :)
De producten zijn zoals ik me had voorgesteld.
Hi Yant, bedankt voor de positieve review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
product is hetzelfde als op de foto.En een supersnelle levering.Top!
Ik zocht al een tijdje naar deze oorbellen. Was heel blij dat ze bestonden. Moest alleen wel het ringetje waarmee ze aan de hanger hingen dichter knijpen. Maar ik ben er erg blij mee
Website is duidelijk, Van minuut tot minuut op de hoogte gehouden van de staat van het pakketje. Netjes verpakt en ook de sieraden mooi ingepakt. Met een lief kaartje, het voelde voor mij echt luxe en als een mooi cadeautje
Hi Angela, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb uit een zeer ruim assortiment een viertal teenringen besteld en die zijn snel geleverd en van prima kwaliteit. Ik ben blij dat ik Leelavadee.nl ontdekt heb en zal hier zeker terugkomen.
Hi Lidy, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe teenringen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel mooie producten, maten duidelijk aangegeven en snelle levering. Blij mee, zeker terugkomen!
Super snelle levering en mooie kwaliteit! Met dan nog een mooi gepersonaliseerd kaartje erbij! Aanradertje!
Hi Stefanie, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Na het bestellen wordt je geïnformeerd over je bestelling
Hi G.P., bedankt voor de review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,7. Jij geeft een 7. Dat geeft aan dat je niet 100% tevreden bent geweest. Zou je ons kunnen laten weten wat we kunnen verbeteren? Wellicht kunnen we daar in de toekomst aan werken. We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Na het bestellen wordt je geïnformeerd over je bestelling
Zeer goede en snelle service.
Hi Ericke, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Besteld en op tijd geleverd. Ik zal deze site zeker aanraden.
Hi Josina, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie oorbellen. Snelle levering.
Besteld en binnen 2 dagen ontvangen. Enkelbanden zijn precies als op de foto of nog leuker.
Hi Monique, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe enkelbandjes. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Correcte beschrijving van het product snelle levering
Hi Jimmy, bedankt voor de review. Zou je ons kunnen laten weten wat we nog kunnen verbeteren? Wellicht kunnen we daar in de toekomst aan werken. We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik denk dat mijn vriendin er heel erg blij mee gaat zijn :)
Hi Martijn, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. we hopen dat je vriendin dat ook is :-) We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie site, erg mooie ringen die gelijk goed passen kom graag weer bestellen.
Hi L, bedankt voor de positieve review. Veel plezier met je nieuwe ringen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
sieraden voldoen echt aan men wens, zeer geslaagd, ben er heel blij mee.
Hi Renilde, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry