alles snel thuis afgeleverd. En mooi verpakt.
Hi Josje, dankjewel voor de review. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
alles snel thuis afgeleverd. En mooi verpakt.
Hi Josje, dankjewel voor de review. Kun je aangeven wat we nog kunnen verbeteren? We horen het graag. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooier dan op de foto, snelle levering, heel blij mee. Top!
Hi Wim, wat een mooie review en super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb een ring met een maansteen besteld. Maat is perfect de steen is prachtig en de ring zit heerlijk. Ik ben blij er mee
De ringen die ik had besteld vond ik in werkelijkheid nog mooier. Alles netjes verpakt en een kleine attentie erbij. Superleuk.
Ik had een ring besteld, maar helaas de verkeerde maat. Ik heb dus alleen nog maar een geweldige ervaring met retournering. Maar dit is ook zeker het vermelden waard, want binnen 5 dagen was alles geregeld en had ik het geld terug op mijn bankrekening.
Hi Desiree, dankjewel voor je positieve beoordeling. Wij vinden zowel de snelheid van het kopen en verzenden als het retour krijgen van je aankoopbedrag belangrijk. Fijn dat jij dit ook als positief hebt ervaren. We zien je uiteraard graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Bestellen was eenvoudig, ringen passen goed, nette afhandeling.
Hi Marijke, super bedankt voor de perfecte 10, fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden.. was lang op zoek naar een webshop als deze. Leuke aparte accessoires. Helaas was mn ring iets te groot maar dat was mijn eigen fout. Koop hem binnenkort een maat kleiner wanneer die beschikbaar is, want hij is prachtig!!
Hi Terra, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Jammer dat de ring niet past, maar gelukkig is er genoeg keus, en misschien komt de ring die je wilt ruilen snel weer terug op voorraad. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed op tijd goede kwaliteit voor een goede prijs
Hi Kitty, dank voor je beoordeling. Kun je aangeven wat er volgens jou nog niet goed is gegaan? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Twee ringen besteld. Aanwijzingen voor de juiste maat prima. Op tijd ontvangen en de ringen zijn van goede kwaliteit en volgens de foto's.
Hi Myriam, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ringen! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd en prachtige kwaliteit
Hi Rebecca, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Op zoek naar een maansteenring, kwam ik uit bij Leelavadee. Veel keus, betaalbaar en was met drie dagen binnen. Past perfect, voldoet aan mijn verwachtingen. Ik draag ‘m met veel plezier!
Snel geleverd en het zag er liefelijk uit.
Hi Nicole, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
In deze gekke tijd, toch een snelle levering van een prima product!
Product dat ik besteld had was gebroken, mail naar leevadee gestuurd en het werd meteen opgelost. Nieuw product gekregen echt een top service.
Hi Ruud, super bedankt voor je mooie beoordeling en de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent over de afhandeling van je klacht. Natuurlijk krijg je een nieuwe teenring als de andere niet goed is, je moet natuurlijk wel een goed product ontvangen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden, goede service en snelle levering
Hi Ingrid, super bedankt voor je mooie beoordeling en de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi assortiment en snelle en correcte levering
Hi Erick, bedankt voor je positieve beoordeling en de mooie 10, wat fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik was blij met mijn bestelling en het was er zelfs in deze hysterische tijd snel. Zorgvuldig ingepakt, ook fijn!
Ziet er mooi uit. Goede prijs. Snelle levering.
Hi Mariejan, bedankt voor je positieve beoordeling en de mooie 10, wat fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
snelle verzending..prachtige ring..helemaal top
Hi Angela, bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle en goede levering, prachtige engelenvleugel ring!
Hi Marijke, super bedankt voor je mooie review met een perfecte 10. Veel plezier met je angel ring! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima service. Op tijd geleverd.
Hi Wilma, dank voor je beoordeling. Kun je aangeven wat er volgens jou verbeterd kan worden, wellicht kunnen wij daar aan werken. We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer goed. Heel snel de bestelling aan gekomen... Ik ben erg blij....
Heb de door mij bestelde artikelen snel ontvangen. Het zijn mooie sieraden voor een goede prijs.
Hi K, dankjewel voor de mooie review en super bedankt voor de prachtige 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelvadee Jewelry
Het was snel geleverd met een betere kwaliteit dan gedacht
Hi Mike, dankjewel voor de mooie review en super bedankt voor de prachtige 10. Groetjes Leelvadee Jewelry
Ik had zelf een fout gemaakt en kreeg meteen een mail of het wel klopte allemaal. Top, erg fijn als er meegedacht wordt. Heel snel geleverd.
Hi Annette, dankjewel voor de mooie review, fijn dat je helemaal tevreden bent. Super bedankt voor de prachtige 10. Groetjes Leelvadee Jewelry