Prachtige oorbellen, snel in huis!

De "betere" website

Ze hebben veel keuze en zeer mooi afgewerkte juwelen. De levering is supersnel en alles is mooi verpakt. Ik raad deze site aan.

Mooie kwaliteit

Zeer mooie oorbellen ontvangen. En snelle levering. Ondanks de feestdagen toch de dag erna al in huis!

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie sieraden, goede kwaliteit! Ben er er blij mee! Ook de service is erg goed. Ik heb een paar keer iets besteld, en het wordt elke keer zeer snel geleverd (zelfs rond de kerst). Super! Zeer tevreden.

Snelle levering, mooi ingepakt en mooie ring.

Goed geregeld, wegens drukt wel wat later, maar prima.

Bestelling geplaatst en een dag later lag het pakketje goed ingepakt in mijn brievenbus.. Ring voldeed ook aan de verwachting...,zeer mooi

Toch snel ondanks drukke feestdagen

Ik ben erg blij met mijn ring en oorbellen. Draag ze vanaf het moment dat het pakje bij me binnen kwam.

Wederom geweldig !

Prachtige mooie ring ontvangen, ben er wederom erg tevreden mee. Een fijne online shop met veel mooie producten, vlotte verzending en reactie via de mail. Bestel er zeker weer !

Goede en heldere communicatie!!!!

Vanaf begin af aan hebbelijk de communicatie als helder maar ook vriendelijk ervaren.

Mooie website, redelijke prizen snelle levering

Supermooie ring gekocht en snel geleverd ondanks de gekte rond kerst

Uitstekende keuze.

Vandaag heb ik mijn zilveren oorhangers met maansteen ontvangen. Ze zijn prachtig en ik ben er dan ook erg blij mee. Ze zitten in een mooi doosje en werden goed verpakt verstuurd.

Zo blij dat ik jullie ontdekt heb!❤️

Snelle verzending, altijd netjes ingepakt, fijne service, mooie en betaalbare artikelen.

supersnelle levering en mooie kwaliteit

Die ringen besteld die super snel geleverd werden. De kringen zijn van een mooie kwaliteit. Ben heel blij met mijn aankopen.

Top, snelle levering, mooie sieraden!

Mooie kwaliteit sieraden. Ik heb eerder oorringen besteld en hier nog altijd blij mee, de sieraden blijven mooi. Heel leuk verpakt en super snelle levering!

Goed verpakt,goede kwaliteit!

Leuke collectie!

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau kwam ik deze online shop tegen. Wat een vondst!

mooie sieraden!Snelle levering.Goede verpakking!Prima!

De oorbellen werden al snel geleverd en dat in deze toch drukke tijden.

Snelle levering van een prachtig product in zeer drukke tijden

Zelf goed gescoord met een prachtige armband voor onze zoon!

Mooie spullen fijne reacties

Super goeie reacties per mail snel en correcte levering

Mooie en kwalitatief goed armband

Kwalitatief is deze armband voor een niet te hoge prijs.

Geweldige service

Top service snel antwoord korting terug sturen omdat ik vergeet de code in te voeren leuk verpakt kortom toppers

Prachtige sieraden en hele goede levering. Ook het beantwoorden van vragen wordt snel op gereageerd!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling was ondanks de drukke kerstperiode snel geleverd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. De oorbellen waren echt mooi en ze waren ook nog eens met aandacht ingepakt in een leuk kado-zakje en een stevig kartonnen doosje zodat ze bij het verzenden niet beschadigd kunnen raken. Top!

Fantastische ring, snelle levering!

PRACHTIGE RING! Echt zo mooi! En hele snelle levering. Een top winkel!