In deze gekke tijd, toch een snelle levering van een prima product!
Product dat ik besteld had was gebroken, mail naar leevadee gestuurd en het werd meteen opgelost. Nieuw product gekregen echt een top service.
Hi Ruud, super bedankt voor je mooie beoordeling en de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent over de afhandeling van je klacht. Natuurlijk krijg je een nieuwe teenring als de andere niet goed is, je moet natuurlijk wel een goed product ontvangen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden, goede service en snelle levering
Hi Ingrid, super bedankt voor je mooie beoordeling en de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi assortiment en snelle en correcte levering
Hi Erick, bedankt voor je positieve beoordeling en de mooie 10, wat fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik was blij met mijn bestelling en het was er zelfs in deze hysterische tijd snel. Zorgvuldig ingepakt, ook fijn!
Ziet er mooi uit. Goede prijs. Snelle levering.
Hi Mariejan, bedankt voor je positieve beoordeling en de mooie 10, wat fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
snelle verzending..prachtige ring..helemaal top
Hi Angela, bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle en goede levering, prachtige engelenvleugel ring!
Hi Marijke, super bedankt voor je mooie review met een perfecte 10. Veel plezier met je angel ring! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima service. Op tijd geleverd.
Hi Wilma, dank voor je beoordeling. Kun je aangeven wat er volgens jou verbeterd kan worden, wellicht kunnen wij daar aan werken. We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer goed. Heel snel de bestelling aan gekomen... Ik ben erg blij....
Heb de door mij bestelde artikelen snel ontvangen. Het zijn mooie sieraden voor een goede prijs.
Hi K, dankjewel voor de mooie review en super bedankt voor de prachtige 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelvadee Jewelry
Het was snel geleverd met een betere kwaliteit dan gedacht
Hi Mike, dankjewel voor de mooie review en super bedankt voor de prachtige 10. Groetjes Leelvadee Jewelry
Ik had zelf een fout gemaakt en kreeg meteen een mail of het wel klopte allemaal. Top, erg fijn als er meegedacht wordt. Heel snel geleverd.
Hi Annette, dankjewel voor de mooie review, fijn dat je helemaal tevreden bent. Super bedankt voor de prachtige 10. Groetjes Leelvadee Jewelry
Staan dichtbij de klant en denken mee.
Hi Mathilda, dank voor je prachtige review met een perfecte 10. Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Correct, prettig en duidelijke afhandeling via mailen.
Hi Marijke, dank voor je positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Erg mooie armband
Hi Adriana, dank voor je prachtige review met een perfecte 10. Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armband. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering van mijn mooie maansteen ring, daar ben ik erg blij mee!
Hi Irene, dank voor je prachtige review met een perfecte 10. Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Product Zilveren armband van zeer goede kwaliteit en een Super snelle levering, zelfs op Zondag geleverd, echt Top.
Snelle levering, mooie sieraden. Ring maten kloppen. Zeer blije en tevreden klant. Meteen nog meer bij besteld :-)
Hi Danielle, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Superblij met m'n aankoop is in het echt net zo mooi als op de foto's... "Wat bij sommige sites nog maar de vraag is".. Snelle levering, alles ook leuk verpakt en goede stevige kwaliteit.
Hi Kelly, super bedankt voor de perfecte 10, wat een mooie review heb je geschreven en wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
De sieraden voldoen volledig aan mijn verwachtingen.
Superleuke artikelen, snel verzonden!
Hi Joke, super bedankt voor de perfecte 10, fijn te horen dat je de snelle verzending prettig vindt. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel en efficiënt!
Hi Marta, Dankjewel voor je positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Snel en efficiënt!
Hi Marta, Dankjewel voor je positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Persoonlijke aandacht via het web!
Hi M, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie oorbellen, goeie prijs en goede levering.
Hi Gerda, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Mooie oorbellen, goeie prijs en goede levering.
Hi Gerda, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry